Trend

Meghan hercegné máris új megélhetés után nézett

Nagy divatcégekkel kezdett tárgyalásokba Meghan hercegné.

Harry herceg és Meghan hercegné múlt héten jelentette be, hogy hátrébb lépnek vezető királyi rangjuktól, hogy egy új, előremutató szerepet alakíthassanak ki maguknak a brit királyi családban, mindemellett azon dolgoznak majd, hogy anyagilag függetlenné válhassanak.

Úgy tűnik, a hercegné már meg is tette az első lépéseket az anyagi függetlenedés útján, ugyanis a brit lapok értesülései szerint különböző divatcégekkel, többek között a Givenchy házzal tárgyal lehetséges jövőbeli – sok millió font értékű – együttműködésekről. 

Meghan hercegné

Meghan hercegné (Fotó: Daniel Leal-Olivas – WPA Pool / Getty Images)

„Meghan nagyon szorosan kapcsolódik a divatiparhoz, és sok vezető márka szeretne együttműködni vele különféle projekteken” – nyilatkozta a Sunnak egy udvari forrás. 

Abban pedig nincs semmi meglepő, hogy első körben a Givenchy került szóba, hiszen ismeretes, hogy ők készítették a hercegné menyasszonyi ruháját, illetve Meghan már sokkal régebben rajongója a márkának. Csak Givenchy táskákból mintegy 7000 font értékű kollekciója van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top