nlc.hu
Trend

A rendőrök autóalkatrészeket kerestek, lopot csúszdát találtak

Gyerekszobából került elő a játszótérről ellopott csúszda

A rendőrök autóalkatrészeket kerestek, lopott gyerekjátékot találtak.

A Washington államban található Pasco egyik játszóteréről még decemberben tűnt el a közel 200 kilós csúszda – írja a BoingBoing. A játék végül váratlan helyről került elő: a helyi rendőrök lopott katalizátorokat kerestek egy lakókocsi-parkban, amikor az egyik nagyobb lakókocsi gyerekszobájába benyitva a rátaláltak a hiányzó csúszdára.

A rendőrök közlése szerint a gyerekjátékot átfestették, a tetejét pedig lefűrészelték, feltehetően azért, hogy beférjen a lakókocsiba. A hatóság emberei ezután értesítették a városi parkok karbantartását végző szervezetet, akik elszállították a lopott csúszdát. A helyszínen intézkedő rendőrök egyike, Julie Lee azért még az elszállítás előtt tesztelte a játékot, a Pasco Police fotójának tanúsága alapján sikerrel.

Az esettel kapcsolatban egy 30 éves férfit tartóztattak le, arról azonban nem szól a fáma, hogy az ellopott katalizátorokért ki a felelős, ugyanis, a Pasco Police közleménye szerint a férfit nem vádolják az autóalkatrészek eltulajdonításával.

Fura helyen bukkantak a rendőrök az ellopott csúszdára

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top