nlc.hu
Trend

Reagált a mentős, akit feljelentettek, mert hamburgert evett

Reagált a mentős, akit korábban feljelentettek, mert hamburgert vásárolt munkaidő alatt

Komoly következményei lettek az esetnek.
mentős, feljelentés, nyilatkozat

Ahogy azt mi is megírtuk, lakossági bejelentés érkezett a fővárosi mentőkhöz a húsvéti ünnep alatt, amiben egy férfi sérelmezte, hogy egy  szolgálatot teljesítő mentős ebédet vásárolt magának. Az illető még fotót is készített az esetről: ezen az látszik, hogy a non-stop dolgozó mentők épp hamburgert kérnek elvitelre egy Szentendrei úti büfénél.
Most a Blikk azt írja, hogy a mentőápolót Buvár Mariannak hívják, aki nemrégiben reagált is a történtekre az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán.

„Én vagyok az a mentőápoló, akit húsvétkor feljelentettek, mert megálltam egy bajtársammal egy hamburgerért. Az esetnek komoly következményei lettek. Szerencsére nemcsak a mentők főigazgatója, hanem a társadalom nagy része is kiállt értem. Jólelkű gyrososok, pizzériák, éttermek biztosítottak engem és több mint nyolcezer bajtársam a támogatásukról. Nagylelkűségüknek köszönhetően ma már kedvezménnyel, vagy teljesen ingyen hamburgerezhetünk abban a húsz percben, amiben a szolgálat alatt lehetőségünk van” – mondta a mentőtiszt.

Amikor a lakosság összefog:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top