nlc.hu
Trend

Megvágták a baba arcát császármetszésnél

Szikéjével csúnyán megsebezte a baba arcát a szülészorvos császármetszés közben

13 öltéssel kellett összevarrni az épp csak megszületett kisbaba arcát Denverben, miután a szülészorvosa megvágta őt császármetszés közben.

A múlt hét közepén egy sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani egy nőn Denverben. Az anyuka és a kisbaba is rendben van, bár a műtéten egy szokatlan és eléggé drasztikus komplikáció lépett fel. A baba arcát ugyanis megvágta az orvos szikéje, és nemcsak 13 öltéssel kellett összevarrni, hanem később plasztikai műtétre is szükség lesz, hogy rendbe hozhassák – írja a ladbible-re hivatkozva a 24.hu.

Egy orvoscsapat császármetszés közben (fotó: Getty Images)

Egy orvoscsapat császármetszés közben (fotó: Getty Images)

A Kyanni nevet kapó baba nagyapja lesújtva nyilatkozott a médiának, hogy az unokája arcán egy hatalmas forradás található. A szülőket is lesújtották a történtek, ugyanis nehéz elfogadniuk, hogy lányuk alig látta meg a napvilágot, máris plasztikai beavatkozásra lesz szüksége. A szülők természetes úton szerették volna világra hozni a babát, de a szívhang elvesztése miatt döntött az orvos a sürgősségi császár mellett. A szülészorvos azt mondta, hogy a baba arca túl közel volt a méhlepény falához, és ez idézte elő a balesetet. Az anya azt nyilatkozta, hogy sohasem hallott még hasonló esetről, és a cikkben megszólalt egy nővér is, aki már rengeteg szülésnél asszisztált, de ő sem látott még hasonlót. A kórház elnézéskérése ellenére a család azt szeretné, ha felelősségre vonnák a szülésnél közreműködő orvosokat és nővéreket is. Elképesztő eset, de csináltak már olyat is orvosok, hogy megcsászároztak egy nőt, aki nem volt terhes.

Elképesztő szülésekről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top