nlc.hu
Trend

Tetoválást csináltattak a koronavírusban meghalt apjuk utolsó üzenetéből

Könnyfakasztó: a koronavírusban meghalt édesapjuk utolsó üzenetét tetováltatták magukra

Megható módon emlékezett meg két amerikai lány a Covidban elhunyt apjukról: magukra tetováltatták utolsó üzenetét.
A koronavírusban meghalt édesapjuk utolsó üzenetét tetováltatták magukra

A lányai szerint Rudolph Clausing volt a legönzetlenebb ember, akivel valaha találkoztak. Mindenkivel jóban volt, és mindig a legjobbat látta meg az emberekben. Képes volt egy vadidegennel is úgy beszélgetni, mintha ezer éve ismernék egymást, és bárki arcára mosolyt tudott csalni.

Az örökletes tüdőbetegséggel élő arkansasi férfi néhány héttel a tavalyi hálaadás előtt fertőződött meg a koronavírussal. Két hónapon keresztül ide-oda szállították a kórház és az otthona között attól függően, hogy milyen állapotban volt.

Idén januárban aztán rosszabbodott az állapota, látszott, hogy nem fog felépülni. így felesége és a lányai – a 27 éves Anna Harp és a 21 éves Abrielle Clausing – elbúcsúztak tőle. Rudolph Clausing január 13-án meghalt.

Amikor a családja utoljára bent volt nála, találtak egy kis cetlit, amit Rudolph írt betegen, remegő kézzel írt nekik:

Olyan jó volt ez az élet.

Anna nevű lánya azt mondta, ez az üzenet teljesen apjára vall. „Annyira önzetlen ember volt, hogy még élete utolsó pillanataiban is másokra gondolt. Megírta nekünk ezt az üzenetet, hogy tudjuk, jó élete volt, és hogy megbékélt azzal az élettel, ami adatott neki.”

Lányai mindenképpen szerettek volna valamilyen emléket állítani imádott édesapjuknak, ezért kitalálták, hogy magukra tetováltatják apjuk utolsó leírt szavait.

@fairyontheprairie

My dad passed away due to Covid five months ago and left us a note on his hospital bed. My sister and I got it as a tattoo recently. 🥺🤎

♬ marjorie - Taylor Swift

Anna a TikTokra posztolt egy videót a tetoválások történetéről, és nagyon meglepődött a reakcióktól. Több mint egymilliószor indították el a videót, és rengeteg együttérző kommentet kapott.

„Amikor ilyesmi történik veled, nagyon elszigeteltnek érzed magad, mert a neten azt látod, hogy már mindenki visszatért a megszokott életéhez – mondta Anna Harp. – De én sosem fogok már tudni visszatérni a korábbi életemhez. A támogató hozzászólások viszont segítettek abban, hogy rájöjjek, nem vagyok egyedül.”

(GMA)

(Kiemelt kép: TikTok/fairyontheprairie)

Még több különleges tetoválás:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top