nlc.hu
Trend

Katalin hercegné legjobb 2021-es divatpillanatai

Katalin hercegné 7 legjobb 2021-es divatpillanata

Katalin hercegné 2021-ben is stílusikonhoz méltó módon öltözködött. A védjegyének számító szabásvonalak és árnyalatok mellett számos új elem is hangsúlyt kapott az outfitjeiben. Íme a 7 szerintünk leglenyűgözőbb szettje!

Védjegye: a kék

2010-es eljegyzése óta Katalin hercegné egyik védjegyének számítanak a kék ruhák. Ebben az évben is jó néhány alkalommal viselt ilyen színű öltözéket, mind közül pedig talán ez a világoskék Emilia Wickstead kabátruha volt a legemlékezetesebb, melyet a hercegi pár májusi, skóciai látogatásán öltött magára.

Katalin hercgené kékben

Kékben (Fotó: Jane Barlow-WPA Pool/Getty Images)

Retró inspiráció

Az elmúlt egy-másfél évben új elemként jelentek meg Katalin gardróbjában a retró ihletésű, trapéznadrágból, valamilyen egyszerűbb blúzból vagy pulóverből, térd alá érő szövetkabátból és magassarkúból álló szettek. Ilyet viselt szintén a skóciai körút egyik állomásán is, camel árnyalatokban, egy Strathearn-kockás sállal kombinálva. Utóbbi a hercegi pár egyik titulusát jelképezte, ugyanis a Strathearn grófja és grófnője címet is birtokolják.

Katalin hercgené Skóciában

Május 25., Skócia (Fotó:Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Rózsaszín báj

A hercegné több alkalommal is kilátogatott idén a wimbledoni tenisztornára. Július 11-én a férfi egyes döntőt és a kerekesszékes döntőt tekintette meg. Az eseményen ezt pasztellrózsaszín midiruhát viselte a Beulah London kollekciójából, melyhez egy azonos árnyalatú Aldo tűsarkút választott. Csupa sikk, csupa báj!

Katalin hercgené Wimbledonban

Wimbledon, július 11. (Fotó: Simon Bruty/Anychance/Getty Images)

Fejedelmi arany

A Nincs idő meghalni című, legújabb James Bond-film szeptemberi, londoni premierjén a királyi család számos tagja tiszteletét tette. Nem hiányzott közülük Katalin sem, aki hercegnéi pályafutása egyik legpazarabb outfitjét öltötte magára. Az arany flitteres estélyit az egyik kedvenc divattervezője, Jenny Packham álmodta meg.

Katalin hercgené a James Bond film premierjén

A Nincs idő meghalni premierjén (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Tűzpirosban

Katalin hercegné egy ideje érezhetően stílusváltáson megy keresztül, amivel már jövőbeli, királynéi szerepére készülhet. A már említett, védjegyének számító kék szettek mellett egyre gyakrabban visel vörös árnyalatokat, illetve a korábbinál hosszabb szoknyákat. Ennek tökéletes példája volt a tűzpiros garbó-pliszírozott szoknya párosítás, melyben a The Forward alapítvány Taking Action on Addiction kampányindító eseményére érkezett, ahol beszédet tartott a meghívottaknak.  

Katalin hercgené piros ruhában

A The Forward alapítvány eseményén, október 19-én (Fotó: Neil Mockford/GC Images)

Újrahasznosított ragyogás

Katalin és Vilmos novemberben a Királyi Varieté dísz előadására voltak hivatalosak. A hercegné itt egy olyan ruhában jelent meg, melyet korábban már láthattunk rajta: a smaragdzöld, flitteres Jenny Packham estélyit 2019-ben, a hercegi pár pakisztáni látogatásán viselte. Semmit sem vesztett a fényéből.

Katalin hercgené a vörös szőnyegen

A Királyi Varieté előadásán a Royal Albert Hall-ban november 18-án (Fotó: Karwai Tang/WireImage)

Ünnepi hangulatban

December 8-án Katalin és Vilmos részt vett a Together at Christmas című ünnepi koncert felvételén, ahol bemutatta, milyen is a tökéletes karácsonyi öltözék. Az óriásmasnival díszített kabátruhát Catherine Walker kollekciójából választotta, míg drágaköves fülbevalóit II. Erzsébettől kapta kölcsön erre az alkalomra. 

Katalin hercgené piros kabátban

A „Together at Christmas” felvételén  december 8-án (Fotó: Chris Jackson/Getty Images)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top