nlc.hu
Trend

Kárpáti Rebeka alakja

Kárpáti Rebeka színpompás ruhában mutatta meg a formás alakját

A budapesti divathéten egy testhez simuló ruhában jelent meg Kárpáti Rebeka.

Kárpáti Rebeka kapcsolata a tavalyi év végén futott zátonyra, de állítja, a szakítás óta csak jó dolog történt vele. Belevetette magát az életbe, táncolni jár, új hobbikat próbál ki, és gőzerővel dolgozik a vállalkozásán. És úgy tűnik, néha arra is jut ideje, hogy nézőként vegyen részt egy divatbemutatón.

Vasárnap ért véget a Budapest Central European Fashion Week, amelyen Rebeka is feltűnt. A közösségi oldalán azt írta, hogy most csak egy-két bemutatóra tudott beugrani, de Kerényi Virág show-ját az első sorból kísérte végig.

Kárpáti Rebeka színpompás ruhában mutatta meg a formás popsiját

Kárpáti Rebeka általában nem hord színes ruhákat (Fotó: Instagram/Kárpáti Rebeka)

Ráadásul tetőtől talpig a Kerényi Virág által tervezett színpompás ruhában láthattuk a modellt, aki a tökéletes alakját és formás popsiját is megmutatta a fotósoknak. Lapozz, és láthatod:

Rebeka azt is elárulta a követőinek, hogy miért választotta ezt a ruhát.

Ismertek, alapvetően nude-fehér-fekete a ruhatáram, és nem szeretem a feltűnő darabokat. De. A Fashion Week más. Itt minden belefér, és ezt előszeretettel ki is használom

– írta a bejegyzésben Kárpáti Rebeka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top