nlc.hu
Trend

Szexuális zaklatás a Thália Tanodában

Válogatott módszerekkel zaklatta és alázta diákjait egy színitanoda tanára

A Thália Tanoda volt tanáráról húsz diák mesélt elborzasztó történeteket.

Rendszeresen zaklatta diákjait verbálisan, fizikailag és szexuálisan a Thália Tanoda korábbi tanára, egy kaszkadőrként dolgozó férfi. (Az intézménynek nincs köze a Thália Színházhoz.) Az átélt megrázkódtatásokról húsz diák mesélt a hvg.hu-nak. A brutális történetekben visszatérő elem a diákok testsúlyuk miatti megalázása, az ölbe ültetés, a kötelező puszi, a nyilvános méricskélés. Volt, akit levetett nadrággal kényszerített táncolásra a tanár a többiek előtt, mindenkit alázott, aki 45 kilónál nehezebb volt, a lányokat pedig rendszeresen odaállította a fiúk elé és a kezével „mérte meg”, mennyire feszes a fenekük. A „becenevek” is sokat mondóak: Elefánt, Vizilóbébi, Duci Juci. 

Az intézményben már panaszt tett egy diák, a tanár azóta nem dolgozik ott, az igazgató pedig állítja: eddig ezen kívül nem érkezett semmilyen jelzés, így nem is vizsgálták az ügyet. Három diák 14 tanúval most feljelentést tett a tanár ellen verbális és tettleges zaklatásra, szexuális visszaélésre és kényszerítésre hivatkozva. A tanár tagadja a vádakat, és becsületsértés miatt feljelentette volt tanítványát.

Thália Tanoda

Forrás: Facebook/Thália Tanoda

A budapesti Thália Tanoda 2010 óta működik. Saját bevallásuk szerint ez „az első olyan független művészeti akadémia Magyarországon, mely állandó gyakorlatot biztosít filmes és színházi kapcsolatain keresztül, és amelyet kivétel nélkül tapasztalt, és neves rendezők, illetve színművészek felügyelnek, és vezetnek a kezdetektől a vizsga napjáig”.

Szintén mai hír, hogy Szilágyi Liliánát 30 millióra perli az apja.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top