nlc.hu
Trend

Menyasszonyi ruhára adott autogramot Adele

Esküvő után Adele koncertjére mentek, menyasszonyi ruhára kaptak autogramot az énekesnőtől

A fiatal házaspár úgy alakította esküvőjük napját, hogy el tudjanak menni Adele koncertjére, amiből így örök emlék lett.
Menyasszonyi ruhára ad autogramot Adele koncert közben

Úgy tűnik, Adele szeret örömet szerezni a koncertjein a jegyben járó vagy friss házas rajongóinak. Korábban egy lánykérésben működött közre, most pedig azzal szerzett életre szóló élményt egy friss házaspárnak, hogy a koncert közben aláírta a menyasszony ruháját.

A 34 éves énekesnő szombaton Las Vegasban lépett fel, Gaby és Evan pedig úgy alakította esküvőjük napját, hogy el tudjanak menni a koncertre.

Ahogy Adele a közönség soraiban sétált, azonnal kiszúrta az ifjú párt, és gratulált nekik. Hamarosan előkerült egy filc is, majd éneklés közben autogramot adott menyasszonyi ruhára.

A fiatal pár érthető módon odáig meg vissza volt a találkozástól, de Adele is megmutatta őket a közösségi oldalára kitett galériában (lapozás után láthatod a fotót).

Hamarosan egyébként Adele is férjhez megy, sportmenedzser párja néhány napja jegyezte el.

(Kiemelt kép: nlc-montázs, forrás: Instagram/eakoris)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top