nlc.hu
Trend

Felvágatta a nyelvét, hogy csókolózni tudjon

Felvágatta a nyelvét, hogy jobban tudjon csókolózni

Egy nőt megműtöttek, hogy jobban tudjon csókolózni.

Rochelle Garett, akinek közel félmillió követője van az Instagramon, ahol Xehli G néven ismert, nemrégiben az eljárásról posztolt.
 
A 22 éves lány nyelvi frenulumát (a nyelvet a száj aljával összekötő szövetet, szalagot) levágták, mivel túl rövid volt, ami étkezési és rágási problémákat okozhat.
 
De az influenszer azt állítja, hogy a műtét az önbizalmára is hatással volt, mivel nehezen tudott flörtölni, és nem tudta élvezni a csókolózást.

 
Mióta eltávolították a nyelvi frenulumot, Rochelle azt mondja, soha nem érezte jobban magát, és végre élvezheti a csókcsatákat anélkül, hogy aggódna, amiért nem jár úgy a nyelve.
 
Arról, hogy milyen volt a csókolózás azóta, hozzátette: „Ez egy igazán egyedi érzés. Sokkal jobb volt, mint bármelyik másik csók, amit életemben adtam. A nyelvem laza csókolózás közben. Aki korábban megcsókolt, azt gondolhatja, hogy nem tudtam, mit csinálok.”
 
A tartalomkészítő korábban megosztotta, hogy zaklatták a beszédmódja miatt, és kegyetlen megjegyzéseket kapott a trolloktól az interneten, ami egyben nyelvműtétre is inspirálta. Már kiskorában meg kellett volna műteni a nyelvét, a gyerekorvosa is javasolta, de anyja sajnálta a fájdalom miatt.
 
Rochelle varratai kikerültek, nyelve teljesen meggyógyult, így magabiztosan csókolózhat.

Valószínű, hogy a világ leghosszabb nyelvű emberének is akad egy kis gondja a csókolózással.

nyelvműtét

Fotó: Instagram

 
(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top