nlc.hu
Életmód

Egy nő az esküvője napján csókolózott életében először

Ez aztán ritka: egy fiatal nő az esküvője napján csókolózott életében először

Nem mindennapi esemény 2022-ben: egy pár az esküvőjük napján csókolózott először, a menyasszony pedig életében először.

Rhalyn Murphy és Micah Murphy egészen az esküvőig vártak azzal, nemcsak azzal, hogy lefeküdjenek egymással, hanem még az első csókkal is türelmesek voltak. Az amerikai Alamabában élő Rhalyn azt állítja, hogy egy nap, amikor 17 évesen egy lelkészképző iskolában imádkozott, Isten arra kérte, hogy az első csókját „tartogassa” az esküvője napjára. Ő így is tett.

menyasszony

Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

Micah Murphynak pedig nem volt ellenvetése, aki maga is mélyen vallásos. Tavaly áprilisban találkozott először a mostani feleségével. Pontosabban a közösségi médián ismerkedett össze Rhalynnal. A virtuális beszélgetések során egyre szimpatikusabbak lettek egymásnak, majd távkapcsolatuk is szorosabbá vált, olyannyira, hogy végül  decemberben eljegyezték egymást, és idén júniusban megesküdtek.

A hívő Rhalyn azt mesélte a Metro-nak, hogy ő és a 25 éves Micah teljesen egyetértettek abban, hogy ne csókolózzanak, amíg ki nem mondják egymásnak az igent.

Úgy tűnik, megérte várni

 „Az első csók csodálatos volt. Tökéletes volt, el sem tudom képzelni, hogy jobban sikerülhetett volna” – mesélte a lány, hozzátéve, hogy egyáltalán nem volt furcsa úgy egybekelni, hogy előtte semmilyen fizikai kapcsolatuk nem volt.  Bár egy kicsit természetellenesnek érezte eleinte, hiszen még soha nem csókolózott előtte senkivel.

A fűtés- és légkondicionáló-szerelő Micah elmondta, hogy szilárd volt az elhatározásuk, ugyanakkor nehéz volt ellenállni a vágynak, amikor a korábbi látogatások után elbúcsúztak a repülőtéren. Egymástól 13 órányi autóútra laktak, így egészen négy nappal az esküvőjük előttig távkapcsolatban éltek. 

Ő volt az első barátom, de már korábban is beszéltem más pasikkal, és sosem éreztem, hogy tovább kellene mennünk 

– mesélte a friss feleség.

A lapnak azt is elmesélte a fiatal pár, hogy mindketten úgy érezték, hogy megtalálták az igazit, és hogy készen állnak a házasságra, az elköteleződésre. A fiatalok szülei is lelkészek, így nem volt számukra furcsa, hogy a fiatalok nem különösebben ismerkedtek össze, már ami a testiséget illeti, az esküvőjük előtt.

„Egy nap imádkoztam, és úgy éreztem, hogy az Úr csak megkérdezte tőlem, hogy hajlandó vagyok-e az első csókomat az esküvőm napjára tartogatni”– emlékezett vissza a lány az állítólagos látomására.

„Egyszerűen úgy éreztem, hogy ezt kell tennem, és így igent mondtam az Úrnak, ez három évvel azelőtt történt, hogy találkoztam Micah-val” – mesélte az immár boldog ara.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top