nlc.hu
Trend

14 centivel hosszabbítatta meg a lábait a modell

40 millió forintot költött a lábai meghosszabbítására a modell

A sok országban betiltott, kimondottan veszélyesnek tartott eljárást a német modell, Theresie Fischer Oroszországban végeztette el.

Theresia Fischer német modellnek régi vágya volt, hogy magasabb legyen, mert úgy érezte, hogy hosszabb lábakkal a pályáján is sikeresebbé válna. Emiatt döntött úgy, hogy a félretett pénzét végtaghosszabbításra költi. Az eljárás hosszadalmas és igencsak fájdalmas, ugyanis a csontok eltörésével jár, melyek közé teleszkópos rudakat helyeznek el, és a felgyógyulás  is eltart egy darabig – írja az India Times.

Fischer végül Oroszországba utazott, hogy ott végeztesse el az eljárást. Nemcsak azért, mert ott nem tiltja törvény, hanem azért is, mert ott jóval olcsóbban megúszható, bár így is nagyjából 40 millió forintot kellett kifizetnie. Sokan gondolják úgy, hogy ennek a műtétnek rossz üzenete van, mivel sok testképzavaros ember láthatja az eljárásban a problémái megoldását, ám a modell nem zavartatja magát emiatt, és folytatni szeretné a modellkarrierjét az immár – a sikerhez két műtétre is szüksége volt – hosszabb lábaival.

Theresia Fischer

Theresia Fischer mankókkal a műtétje után (Fotó: Profimédia)

Theresia Fischert Németországban elsősorban a Celebrity Big Brotherben való szereplése miatt ismerik. A hosszabb lábai elmondása szerint megnövelték az önbizalmát, új munkalehetőségeket is hoztak, ráadásul új párra is lelt, bár azt nem tudjuk, hogy ennek mi köze van pontosan a lábai hosszához. Bónuszként a közösségimédia-oldalakon is többen követik őt. Elmondása szerint 14 centiméterrel (!) lett magasabb az eljárásnak köszönhetően. Kritizálói most is akadnak: vannak, akik sebész helyett inkább pszichiáterhez küldték volna a testképzavarával, és többen is megállapították, hogy egyáltalán nem áll jól neki a rendkívül hosszúra nyúlt lába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top