nlc.hu
Trend

A legszebb őszi rúzsok 2000 forint alatt

Ezek a legszebb őszi rúzsok 2000 forint alatt

Készítsd el a szezon legtrendibb sminkjét kedvező árú, minőségi termékekkel!

A vörös rúzs örök divat, évszakról évszakra csupán az változik, hogy épp mely árnyalatai a legtrendibbek. A 2023-2024-es őszi-téli szezonban az élénk, bordós színek kerülnek előtérbe.

Egy ilyen erőteljes árnyalatú rúzsozás kiemeli az arc karakterét és magabiztos kisugárzást kölcsönöz. Könnyed alapozással és egy egyszerűbb szemsminkkel kombinálva is látványos összhatást ad. Ne félj tehát színeket viselni a szádon! Íme, némi inspiráció a kifutók világából:

Bibhu Mohapatra, 2023-2024 ősz-tél
Megnézem
Összes kép (5)

Így készítsd el!

  • Rúzsozás előtt mindig kend be az ajkaid intenzív, hidratáló ajakápolóval! A hűvös hónapokban ez egyébként is rendszeresen ajánlott, ha pedig erőteljes árnyalatú rúzst viselsz, egyenesen kötelező, hiszen az ilyen szájsmink akkor mutat igazán szépen, ha az ajkak bőre sima és ápolt.
  • A hosszú éveken át mellőzött kontúrceruzák idén ősszel reneszánszukat élik. A szájsminkedhez használhatsz a rúzs árnyalatával megegyező, de akár annál sötétebb kontúrceruzát is, hiszen a kilencvenes évek stílusát idéző kontúrozás is visszatért a divatba.
  • A szezon favoritjai a matt hatású, valamint a finom, telt, selymes fényű rúzsok. Bordós árnyalatokban mindkét textúra elegáns, válaszd tehát az ízlésednek, stílusodnak leginkább megfelelőt!

A trendi szájsmink elkészítése ráadásul nem pénz kérdése, hiszen számos minőségi termék megtalálható a drogériákban is. Mutatjuk a legszuperebb termékeket 2000 forint alatt a dm kínálatából:

A Balea szenzitív ajakápoló intenzíven hidratálja és óvja az ajak érzékeny bőrét az újabb kiszáradástól, ezáltal bársonyosan puhává varázsolja az ajkakat. A sheavajjal, mandula- és avokádóolajjal, valamint aloe verával gazdagított gyengéd formula lágyan körülöleli az ajkakat. A duó csomag előnye, hogy a másik ajakápolót akár meg is oszthatod valakivel a kétszeresen is ápolt ajkakért.

Balea szenzitív ajakápoló, duopack, 549 forint

Balea szenzitív ajakápoló, duopack, 549 forint

Az intenzív színfedésű trend !t up Hero Stay Matte ajakrúzs  balzsamos textúrája miatt lágyan felvihető az ajkakra. A vegán, vízálló formula különösen tartós, akár 5 órán át fent marad. Tedd tökéletessé a sminked a gyönyörű, intenzív árnyalatú, matt hatású ajakrúzzsal!

trend !t up Hero Stay Matte ajakrúzs, 1199 forint

trend !t up Hero Stay Matte ajakrúzs, 1199 forint

A vegán, 470-es árnyalatú trend !t up The Matte ajakrúzs selymesen sima finishről és matt hatású ajkakról gondoskodik. Olíva-, napraforgó-, jojoba- és rozmaringolajjal gazdagított formulája ápolja az ajkakat, miközben intenzív színfedést nyújt. Egészítsd ki sminked a csodás árnyalatok egyikével!

trend !t up The Matte ajakrúzs, 899 forint

trend !t up The Matte ajakrúzs, 899 forint

A lélegzetelállító hatású ajaksminkért: a s-he perfect plumping ajakrúzs csodálatos árnyalatai tökéletes finisht nyújtanak ajkainak. Az erősen pigmentált formula gazdag színfedést nyújt és lágyan felvihető. Ideális visszafogott nappali és alkalmi esti sminkhez is.

s-he perfect plumping ajakrúzs, 1399 forint

s-he perfect plumping ajakrúzs, 1399 forint

A trend !t up Glide & Stay ajakkontúr-ceruza tökéletes sminkkiegészítő, amely megakadályozza a rúzs elkenődését. A vízálló, szatén-matt hatású szájkontúrceruza krémes textúrájával lágyan felvihető az ajkakra és tartósan fent is marad. A csodás árnyalatokkal akár a teljes ajkait kitöltheti, és ha eltompulna a vége, a beépített hegyezővel gyorsan és könnyedén kihegyezheted.

trend !t up Glide & Stay ajakkontúr-ceruza, 749 forint

trend !t up Glide & Stay ajakkontúr-ceruza, 749 forint

dmLIVE

Októbertől hetente jelentkezik a dmLIVE! Kapcsolódj be izgalmas élő adásokba, inspirálódj kedvenc termékeid által, és alakítsd kedvedre az adás menetét! Légy részese az interaktív tanácsadásnak és akár egy kattintással a kosaradba is helyezheted a videókban szereplő terméket. Tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek foglalkoztatnak a szépségápolás témájával kapcsolatban! Mindez, és további funkciók elérhetőek a dmLIVE Shopping felületén, kizárólag a dm-nél! Kérjük, vedd figyelembe, hogy az élő adások kizárólag a dm App alkalmazásban regisztrált felhasználók számára érhető el! Az applikáció letölthető az App Store-ból, valamint a Google Play áruházból.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top