nlc.hu
Trend

A legcikibb vörös szőnyeges ruhák 2023

A 2023-as év 10 legcikibb ruhája a vörös szőnyegről

Akadt, aki úgy érezte, jó ötlet kisbútornak öltözni a BAFTA-díjtáadóra, de megcsodálhattuk az esőkabát és a pucérruha szerelemgyerekét is egy cannes-i premieren... Íme 2023 legnagyobb divatkatasztrófái a vörös szőnyegről!

Bár 2023-ban több jelentős gála, így az Emmy-díj-átadó, az American Music Awards és az MTV EMA is elmaradt, azért ez az év is bővelkedett kínosabbnál kínosabb vörös szőnyeges öltözékekben. Ezek közül idézzük fel most a 10 legemlékezetesebbet.

Heidi Klum a Golden Globe-on

Heidi Klum a Golden Globe díjátadón

Heidi Klum a Golden Globe-díj-átadón (Fotó: Monica Schipper/The Hollywood Reporter via Getty Images)

Heidi Klumról tudjuk, hogy előszeretettel mutogatja – egyébként kétségkívül hibátlan – alakját aligruhákban a vörös szőnyegen, lényegében teljesen függetlenül az esemény rangjától és akár még a dress code-tól is. Az idei Golden Globe-gálát vegasi showgirlök outfitjeit idéző szettben öltözte alul.

Blac Chyna a Grammy-gálán

Blac Chyna a Grammy-gálán

Blac Chyna a Grammy-gálán (Fotó: Robyn BECK / AFP)

Blac Chyna a Grammy-díj-átadóra érkezett ebben a fekete, tollas-gyöngyös bodyban, mely ugyan kétségkívül látványos darab és minden bizonnyal jócskán volt benne alkotói és kivitelezői munka, sőt, tökéletes jelmez is lehetne A hattyúk tava szambaváltozatához, viszont a gála vörös szőnyegén meglehetősen értelmezhetetlenül hatott.

Ashnikko a Brit Awardson

Ashnikko A Brit Awardson

Ashnikko a Brit Awardson (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

A Brit Awards gálán az amerikai rapper-énekesnő Ashnikko pucérruhás földönkívülinek öltözve jelent meg. A kreáció azonban sokkal inkább illett volna egy ZS-kategóriás sci-fi horrorba, mint a vörös szőnyegre. 

Anya Taylor-Joy  a BAFTA-díj-átadón

Anya Taylor-Joy

Anya Taylor-Joy a BAFTA-gálán (Fotó: Samir Hussein/WireImage)

Anya Taylor-Joy szinte minden egyes vörös szőnyeges megjelenésére valamilyen extravagáns szettet ölt magára és el kell ismerni azt is, hogy a színésznő nagyon is tudja viselni a szokatlan darabokat. A BAFTA-gálán azonban némileg túltolta az extravaganciát, amikor fiókos kisbútornak öltözött, amire rászakadt egy bársonyfüggöny. 

Florence Pugh az Oscar-gálán

Florence Pugh az Oscar-gálán

Florence Pugh az Oscar-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Az Oscar-gála az egyik legpatinásabb vörös szőnyeges esemény, ahová a meghívottaknak illendő a lehető legelegánsabban és leginkább szofisztikált stílusban felöltözni. Florence Pugh és a stylistja ugyan a legendás Valentino divatháztól választottak ruhát az idei díjátadóra, ilyen szempontból tehát az irány jó volt, csak épp a legkevésbé sem egy olyan kreációra esett a választásuk, ami erre az eseményre illő lett volna. 

Halle Berry a Vanity Fair Oscar Partyn

Halle Berry a Vanity Fair Oscar Party-n

Halle Berry a Vanity Fair Oscar Partyn (Fotó: Amy Sussman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Halle Berry-nek a Vanity Fair Oscar Partyjára sikerült felvennie ezt a meglehetősen bizarr ruhadarabot, melyet mintha műanyag szúnyoghálóból varrtak volna az Oscar de la Renta divatház műhelyében.

Ariana DeBose a Met-gálán

Ariana DeBose a MET-gálán

Ariana DeBose a Met-gálán (Fotó: Jeff Kravitz/FilmMagic)

Az idei Met-gála a 2019-ben elhunyt Karl Lagerfeld munkássága előtt tisztelgett, a vendégektől pedig azt kérték, hogy ennek szellemében öltözzenek fel a divatcézár egykori kreációiba vagy az általa korábban vezetett divatházak, a Fendi és Chanel aktuális kollekciójának darabjaiba, esetleg utaljanak öltözékükkel a tervező imádott macskájára, Choupette-re. Ariana DeBose Altuzarra ruháját legfeljebb ez utóbbi tematikához lehetett – nagy jóindulattal – kötni, annyiban legalábbis, hogy a macskák is szőrösek. 

Julia Fox a cannes-i filmfesztiválon

Julia Fox a cannes-i filmfesztiválon

Julia Fox a cannes-i filmfesztiválon (Fotó: Pierre Suu/WireImage)

Kétségtelen, hogy pucérruha témában már meglehetősen nehéz újat mutatni, Julia Fox Az Idol a cannes-i filmfesztiválon tartott premierjén viselt öltözékének tervezője, Nicolas Jebran azonban megpróbálta. A libanoni kreátor az esőkabátot keresztezte a pucérruhával – bár ne tette volna!

Tinashe az MTV VMA-gálán

Tinashe az MTV VMA-gálán

Tinashe az MTV VMA-gálán (Fotó: Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

A zeneipar évi rendes pőreparádéján, az MTV Video Music Awards gálán voltaképpen a dress code egyik lehetséges és sokak által preferált értelmezése minél közönségesebben felöltözni. Ebben az évben, bár erős volt a mezőny, azonban Tinashe járt ebben leginkább élen, aki neccruhája alatt csupán néhány darabka fekete szigetelőszalaggal fedte el azt, amit elfedni a közszeméremsértés elkerülése érdekében minimálisan szükséges volt. 

Tallia Storm a Fashion Awards gálán

Tallia Storm a Fashion Awards gálán

Tallia Storm a Fashion Awards gálán (Fotó: Darren Gerrish/WireImage for British Fashion Council)

Tallia Storm angol énekesnő úgy döntött, hogy a brit divatélet egyik legjelentősebb eseményére, a Fashion Awards-gálára ebben az évben ember méretű, lazacrózsaszín fürdőpamacsnak öltözik. 

Ez is érdekelhet vörös szőnyeg történelem Hollywood Megnézem

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top