nlc.hu
Trend

Gillian Anderson különleges ruhája

Gillian Anderson ruhája csak látszólag volt visszafogott

Bár első pillantásra nem tűnt különösebben extravagáns kreációnak, mégis...

A minap megrendezett Golden Globe-gálán Gillian Anderson is ott volt. Letisztult vonalvezetésű, elefántcsontszínű ruhája nem hatott különösebben feltűnően a sok flitteres, színes, magasan sliccelt vagy épp mélyen dekoltált ruhaköltemény között, így könnyű volt elsiklani afelett is, hogy a kreáció bizony valódi statement darab. Csak épp jobban meg kell figyelni…

A Gabriella Hearst által tervezett ruha anyagát ugyanis közelítőleg színazonos, hímzett minták díszítették, melyeket nonfiguratív vagy egzotikus növényi motívumnak is tűnhettek, ám kiderült, hogy a mintázat valójában vaginákat ábrázol. 

Gillian Anderson ruhája a Golden Globe gálán

Első pillantásra nézhetnénk másnak is (Fotók: Getty Images)

A színésznő a helyszínen adott nyilatkozataiban elmondta, hogy a ruhaválasztásának számos oka van, többek között utal vele a Szexoktatás (Sex Education) című sorozatban megformált karakterére is.

Instagram-posztjában azután elárulta azt is, hogy a motívumokat egyesével, kézzel hímezték a ruhára és minden egyes vagina hímzése mintegy 3 és fél óra munkát vett igénybe, összesen pedig nagyjából 150 órába telt. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top