nlc.hu
Trend

Viktória hercegnő kedvenc kosztümje

Egy 30 ezer forintos nadrágkosztüm Viktória hercegnő legnagyobb kedvence

A svéd trón várományosa, Viktória királyi hercegnő jó néhányszor viselte már a rózsaszín Zara kosztümöt.

Bár megtehetné, hogy csak és kizárólag luxusmárkák darabjaiban járjon, Viktória svéd királyi hercegnő is előszeretettel párosítja a felső kategóriás holmikat fast fashion márkák termékeivel. Így tett szerdán is, amikor meglátogatta a Nordiska Museet, azaz a svéd néprajzi múzeum legújabb kiállítását. 

A trónörökös az eseményen egy rózsaszín Zara nadrágkosztümöt viselt, melyet egy – a fenntartható Vesna W Stockholm márka kollekciójából való – selyemblúzzal, valamint egy fekete  Yves Saint Laurent táskával és egy Gianvito Rossi bokacsizmával kombinált.  

Viktória herrcegnő

Viktória hercegnő a Zarában vette a kosztümöt (Fotók: Zara – Iwi Onodera/Getty Images)

A nardágkosztüm, mely a 2022-es tavaszi kollekcióból származik és nagyjából 30 ezer forintért lehetett megvásárolni, a hercegnő talán legnagyobb kedvence.  Először 2022 májusában viselte, amikor Haakon norvég királyi herceget és nejét fogadta hivatalos látogatásukon. Az azóta eltelt közel két évben pedig újra és újra előkerült ruhatárából a kosztüm. A tegnapival együtt eddig összesen kilenc alkalommal viselte nyilvános megjelenésein. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top