TV-sztárok

Alekosz újabb undorító kijelentése

Alekosz már az élete szerelmének nevezett Tündét is lapátra tette – írta meg a Blikk. Hogy a görög férfi fejébe szállt-e a siker, vagy egyszerűen inkább élni akar a lehetőséggel, hogy millióinak köszönhetően tapadnak rá a könnyűvérű nők, azt mindenki döntse el maga.
 Még több sztárhír, itt!

„Most kijelenthetem, egyedülálló vagyok” – újságolta el a Blikknek a VV-győztes Alekosz. Az alkoholt igencsak szerető, a gyengébbik nemhez sajátos módon vonzódó férfi a vastag szájú Veronikát korábbi szerelméért, Tündéért dobta. Most pedig az élete szerelmének tartott lányt is kiebrudalta az életéből. A férfi „titkát” Veronika fedte fel a napilapnak, aki egy telefonbeszélgetés után tudta meg, hogy a milliók által igencsak megszépült Alekosz újra szingli. „Tünde civil ember, aki szeretné magát lekötni. Én viszont egyelőre nem akarom lekötni magamat, és őszintén megmondom, hogy szeretném kiélvezni még a lányok társaságát is. Ráadásul időm sincs most egy kapcsolatra” – nyilatkozta a fontoskodó Alekosz.

Alekosz újabb undorító húzása

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top