TV-sztárok

Hajdú Péter levetkőzik a Playboyban?

Akik azt hitték, Hajdú Péteréknél nincs új a nap alatt, azok hatalmasat tévedtek... Miután Sarka Kata vetkőzései az elmúlt években alaposan ki lettek vesézve, most jön az, hogy Hajdú is megmutatná testét. No de ki kíváncsi rá?

Hajdú Péter levetkőzik a Playboyban?Ha eddig megmagyarázhatatlan hiányérzettel küzdöttünk, most végre megtudhatjuk az okát! Nem láttuk még Hajdú Pétert meztelenül…

Annak, aki van olyan perverz és tényleg arra vágyik, hogy  Hajdút ruha nélkül vizslathassa, talán nem is kell csalódnia, hiszen a TV2 sztárja nem zárkózik el egy közös vetkőzés elől feleségével, Sarka Katával. 

– Elég vicces ez az ötlet – kacagott Hajdú. – Csak akkor vállalnánk, ha olyan képsorozat készülne, mint korábban Ördög Nóráról. Annak idején Katával sok kört futottak a playboyosok, de ő sem szeretné megmutatni azon testrészeit, amelyek nem tartoznak a nagyközönségre. Nem is tette. Ugyanakkor ha elvállalnánk egy közös erotikus fotózást a Playboynak, nagyon mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk – mondta a Borsnak Hajdú Péter, akinek pechére a magazin főszerkesztője kijelentette: nem annyira kíváncsi az intim testrészeire…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top