nlc.hu
TV-sztárok
Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágyban

Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágyban

Nem akarja tovább őrizni Alekosz titkát vérig sértett menyasszonya, Mészáros Veronika, aki születésnapi buliján úgy gondolta, mindent kitálal a VV-győztessel töltött, szenvedélyesnek titulált órákról – írta meg a Blikk.

Veronika szerint Alekosz egy igazi nulla az ágybanHogy miért nevezte a műsorban megkaparintott vőlegényét vad szeretőnek, és miért titkolta eddig az igazságot? Nagyon egyszerű a válasz, mert a férfi arra kérte, dicsérje meg a nyilvánosság előtt szeretői képességeit.
„Egy nulla az ágyban! Be voltam csípve, amikor lefeküdtem vele a műsorban, de ennek ellenére jól emlékszem a pár perces élményre. Igen, pár percesre, ugyanis Alekosz gyorstüzelő! Párat nyögött, majd egy perc alatt elsült és lefordult rólam. Ez mi volt? – kérdeztem döbbenten, és azonnal kijózanodtam, mert nem ezt vártam tőle. Nagyon figyelmetlen, kizárólag önmaga érdekli, és ha neki már jó volt, nem foglalkozik tovább a nővel. Őt igazából az izgatja fel, ha egy nőnek rossz vele a szex, így olyan érzése van, mintha megerőszakolná” – árulta el a Blikknek az  egykori menyasszony, aki azt is megemlítette, hogy az érdi biztonsági őr nincs nagyon eleresztve a méreteit tekintve.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top