TV-sztárok

VV Sehi anyja: Becsapták a lányomat!

Seherezádé édesanyja végre élőben is kioszthatta VV Gergőt. A fiú azonban a történtek ellenére is úgy gondolja, nincs miért magyarázkodnia. Valójában az elmúlt hetek után már nem is tudná kimagyarázni magát bukott helyzetéből.

Sehi anyja: Becsapták a lányomat!Sehi édesanyja napok óta készült erre a találkozóra, hiszen már Gergő párbajakor kifejezte, mennyire szeretné majd kiosztani a fiút. Ennek a gyümölcse mára beérett. „Becsaptad a lányomat! Egy hímsoviniszta alfahím vagy! Micsoda nagyképűség tőled, hogy egy ilyen búcsúlevelet írsz valakinek, aki láthatóan teljesen odáig van érted? Már a villalét alatt is többször mélységesen megbántottad őt, és miután kiestél a játékból, még utoljára belé szúrtad a tőrt”olvashatók VV Sehi mamájának Gergőhöz intézett szavai a Blikkben.
Gergő persze hozta formáját, és miután nemrég azt merte mondani, hogy ő bármikor megkaphatta volna Kingát vagy Sehit, csak a villa lányai frigidek, ezúttal azt közölte, hogy  egyáltalán nem taktikázott, amikor Sehivel flörtölt. Kettejük találkozója végül mondhatni eredménytelenül zárult, bár Gergő ezt is máshogy látta. „Nem haragszunk egymásra, szerintem nekem ezt a dolgot egyébként is Seherezádéval kell majd tisztáznom, és szerencsére ebben az egyben Ditti is egyetértett velem” – nyilatkozta az alfahím.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top