TV-sztárok

Romlott Rékasi Károly állapota

Rékasi Károly lába eddig a vártnál gyorsabban gyógyult, ám most kiderült, hogy még a színész testsúlyának a felét sem bírja el.

Pár hete még arról szóltak a hírek, hogy Rékasi Károly lassan teljesen felépül, már segítség nélkül képes járni, és egy rendezvényen már a lépcső sem okozott neki problémát, ám az orvosok azt mondják, mégsem ilyen rózsás a helyzet.

Romlott Rékasi Károly állapota

“Amikor az ember egy ilyen nagy baleseten van túl, és hetekig csak fekszik, akkor minden apró eredménynek örül. Például, ha kibírom egy napig fájdalomcsillapító nélkül, vagy ha tudok a lépcsőn közlekedni váltott lábbal. Piszkosul örültem, hogy ezeket meg tudom csinálni, de az én örömöm nem mindig esik egybe azzal, amit az orvosok látnak”  kezdte Rékasi Károly, aki nemrég költözött egy vidéki városba, hogy megkezdje a rehabilitációt.

“Itt a rehabilitáción még annál is szigorúbb szabályok vannak, mint a kórházból kikerülve voltak. Pontos számításokat végeztek a lábam terhelhetőségére. Kiderült, a testsúlyom felét sem bírja még el. Az itteni orvos azt mondta, csak akkor dolgozhatok, ha nem­csak a saját belátásom szerint, hanem a vizsgálatok szerint is képes leszek normális tempóban, mankó nélkül járni mesélte a színész a Borsnak. Amikor a baleset után azt mondták, hogy fél-egy év is lehet a teljes felépülés, olyan hosszúnak tűnt, és nem tudtam elképzelni, hogy én ennyi ideig pihenjek. Úgy gondoltam, már a rehabilitáció alatt is tudok dolgozni. Hát ezt az orvosok határozottan megtiltották…”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top