TV-sztárok

Varga Győző lopással vádolta Majkát

Varga Győző meglepő bejegyzést tett közzé a Facebook-oldalán, amiből úgy tűnik, hogy szerinte Majka más tollával ékeskedett az egyik legnépszerűbb dalában.

Varga Győző érdekes szöveget posztolt a Facebookon: “Majka: Belehalok? Végül is nem véletlenül hívják a dalszerzőt dalszerzőnek, hiszen valahonnan szerezte a dalt… az már más kérdés, hogy honnan” – írta. A szöveghez egy török dal is tartozott, amelyen Majka Belehalok című népszerű dalának alapjára énekelnek. A bejegyzés igencsak meglepte a rajongókat. Senki sem értette, hogy Varga Győző miért tesz megjegyzést Majkára, és miért pont most, amikor együtt dolgoznak a Sztárban sztárban.

Varga Győző lopással vádolta Majkát

Varga Győző egy idő után törölte a kiírását, a Borsnak pedig elmondta, sokan félreértették. Nem gondolta volna, hogy ekkora tüzet szít vele. “Úgy kaptam ezt a török videót, viccesnek találtam. Ez egy szóvicc volt, hogy dalszerző, szerző, sima mirigyes poén. Egyszerű humor, amit ezek szerint sokan nem értettek. Jóban vagyunk Majkával, egyáltalán nem támadásnak szántam. Szerintem viccesen hangzik törökül ez a zene. Sokan félreértették, nem akartam belerúgni Majkába, és botrányt sem akartam belőle, ezért töröltem is” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top