nlc.hu
TV-sztárok
Majka kettétörte Fresh Andi balettkarrierjét

Majka kettétörte Fresh Andi balettkarrierjét

Fresh Andi hosszú évekig balettozott, visont már abbahagyta, de vajon mi köze van mindehhez Majkának? Mint kiderült, meglehetősen sok...

Testhezálló kérdést kapott a bombaformában lévő Fresh Andi az Ezek megőrültek Sár-kvízében. Balettos pozíciók közül kellett kiválasztania a kakukktujást. Ez gond nélkül ment neki, hiszen, mint kiderült, hosszú évekig balettozott. Látszott rajta, hogy a kérdés hatására nosztalgikus hangulatba került.

Majka kettétörte Fresh Andi balett karrierjét

Adódik a kérdés, hogy vajon miért hagyta abba tíz év után. Fresh Andi később erről is beszélt. Elmondta, hogy Majka 14 évvel ezelőtt eltörte a lábujját, és azóta nem tud spicc cipőt húzni… Tehát Majka kettétörte a balettos karrierjét. Arról nem beszélt, hogy hogyan történt a szerencsétlen eset, azaz a lábujjtörés, pedig kíváncsiak lennénk a részletekre.

 “Majka kettétörte a balettos karrieremet is…” – hangzott el Fresh Andi szájából. Az is szócska miatt felmerül a kérdés, hogy vajon hány nő hányféle karrierjét törte ketté az évek során Majoros Péter?

Majka kettétörte Fresh Andi balett karrierjét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top