TV-sztárok

Tízmilliókat érő szülinapi ajándékot kér luxusfeleség Babett

Kerek évfordulóra nem lehet akármit adni, főleg egy hölgynek, de Köllő Babett vágya egy picit talán túlzás.

Köllő Babett hamarosan betölti a negyvenet, és már azt is tudja, mivel lehetne meglepni: egy huszonöt millió forintos Porschét nézett ki. „Ez pont tökéletes ajándék lenne” – mondta Babett, akinek sajnos még meg kell győznie férjét.

„András bizonyos dolgokon szeret spórolni. Egyrészről igaza van, másrészről azt gondolom, hogy felesleges az ilyen dolgokban a logikát keresni, mert mi van akkor, hogyha holnapután vége van az életnek, és akkor hiába gyűjtöget az ember, de közben nem élt” – teszi fel a mindannyiunkban motoszkáló kérdést Köllő Babett, aki múltkor egy műsor kedvéért bemerészkedett egy turkálóba.

„Az autókkal kapcsolatban nem egyeznek a nézeteink – mondja a színésznő. – Én mindig valami nagyon sportos autót szeretnék, ő pedig rángat vissza a földre, mert azt érzi, hogy ez már túlzás. Évek óta van egy álmom, szeretnék egy Porsche Panamerát, de András szerint ez teljesen fölösleges. Mondtam neki, hogy a 40. születésnapom egy olyan kerek évforduló lesz, amire mindenképpen szeretném ezt az autót, és bízom benne, hogy András hajlandó lesz eldobni az elveit, és beadja a derekát!” – bizakodott Babett a Blikknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top