TV-sztárok

Máris botrányba keveredett Pumped Gabo

Alig ért haza a dzsungelből, már a reptérről hazafele tartva botrányba keveredett Pumped Gabo.

Pumped Gabo a barátnőjével, Lunával ment haza a repülőtérről veterán BMW-jével, amikor egy benzinkúton úgy döntött, itt az ideje kiengedni a gőzt.

„Az autóm és a vezetés is nagyon hiányzott már. Hülyeséget csináltam, mert mentünk az autópályán, és le akartam állni tankolni. A kút előtt volt egy kis placc, örültem, hogy végre elrúghattam neki, és megforgattam az autót, de pont ott voltak a rendőrök”kezdte Pumped Gabo. A jelenetet egy járőr is látta, és igazoltatni akarta Gabót, aki erre kissé megijedt, és elhajtott. Már az autópályán járt, amikor rájött, hogy ezért még súlyosabb büntetést kaphat, ezért gyorsan leállt. „Közúti veszélyeztetés miatt kaptam egy csekket 45 ezer forintról. Van rá harminc napom, hogy befizessem. Jól jártam, ez nagyon baráti, mert akár a jogsimat is bevonhatták volna, de szerencsére észhez tértem, és megálltam. Tanulok belőle” – mesélte a Blikknek Pumped Gabo, aki azért nem úszta meg ennyivel a dolgot: később az autópályán lerobbant, mert az incidens miatt nem tudott tankolni, és kifogyott az üzemanyaga.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top