20 bölcsesség Schobert Norbitól, hogy felmenjen benned a pumpa

Kevesen tudnak egy-két mondattal egy fél országot magukra haragítani, de Schobert Norbert már számos alkalommal bizonyította, hogy ebben kiemelkedő tehetségnek számít. Ráadásul nála jobban senki nem tud felháborodni azon, amikor mások felháborodnak az általa mondottakon. Összegyűjtöttünk húsz bizonyítékot a legfrissebbektől a régiekig.

Egy rohadt sikeres ember

Itt van ez a csávó, jött, szegény volt, kicsi, rendőr volt, dagadt volt és nem kapott kölcsönt, nem kapott EU-s pénzt. Mit csinált? Önerőből felépített egy birodalmat és egy csodálatos családot, csodálatos gyerekekkel. Tehát azt gondolom, hogy én rohadt sikeres vagyok, az egyik legsikeresebb ember és ezt roppant nehéz elviselni.

Schobert Norbi az RTL Klub Fókuszában arról, miért utálják őt olyan sokan. (2021. április)

A csimpánzcsöcs-sztori

Vannak ilyen hülye mondások, amit a férfiak terjesztenek és el is hiszik. Ez »a férfi 100 kilónál kezdődik« mondat. Itt nagy tévedésben vannak, mert a vágódisznó kezdődik 100 kilónál. Egy bizonyos kor után, ha hízunk, akkor én úgy szoktam mindig hívni, hogy kialakul a csimpánzcsöcs. Nekem is volt egy jó kis csimpánzcsöcsöm. Amikor ültem, lógott a csöcsöm és a strandon már nem akartam leülni, mert milyen az, hogy Norbi leül a strandon egy koktélra lógó csöccsel. Ez undorító és bizony nagyon kemény munkát fektettem abba bele, hogy visszamenjek erre a 70 kilómra. Most roppant büszke vagyok.

Schobert Norbi az ideális férfitestről a Fókuszban. (2021. április)

Házasság, mint karrierlehetőség

Nem örülnék, ha modell lenne, és nem is annak készül, pedig voltak felkérései. Ez egy problémás pálya, csináljon inkább lemezt, vagy menjen férjhez egy rendes pasihoz.

Schobert Norbi a lánya jövőjéről és karriercéljairól mesélt a Blikknek. (2021. január)

Auschwitz és az elhízottak

Igazából ugye a pajzsmirigy is tudja azért szabályozni az anyagcserét meg a vízháztartást, 3-5 kilóért tud felelős lenni. De nekem egy orvos barátom mondta, hogy: »Te láttál a gulágon vagy Auschwitzban elhízottat?«

Schobert Norbi a Pesti TV-ben beszélt arról, hogy szerinte senki sem születik kövérnek, és a genetika által hordozott betegségeink nem lehetnek a fő okai az elhízásunknak (2021. január)

A lánykori súly megtartása a jó házasság titka

Sajnos a nők a szülésnél cseszik el, mert úgy gondolják, hogy értéket adott a férfinek, a családnak. Tényleg adott értéket, csak a férfi szexualitása ezt az értéket nem tudja értékelni. És amikor az 58 kilós nő helyett a 78 kilós vagy 88 kilós hölgy érkezik meg döngő léptekkel a hálószobába, a férfiak számára kínszenvedés. Egy darabig megy a pornófilmnézés, de nem tudja megkívánni, és itt mennek tönkre az emberi kapcsolatok, és így lesznek a gyerekek félárvák, mert a nők felszedik azt a 20-30 kilót és nem tudják leadni. Nem beszélve arról, ha terhességnél felszedsz ennyi kilót, a bőröd is olyan ocsmányul tönkremegy, hogy soha nem lesz már az a feszes, szexi, csinos, vonzó bőr. Úgyhogy kedves nők, a férfiak miatt és a boldog szerelem és a szexualitás miatt muszáj, hogy megtartsátok a lánykori súlyotokat.

Schobert Norbi Facebook live videóban mondta el, hogy szerinte miért a gyerekszülés után súlyfelesleggel rendelkező nők tehetnek sok-sok válásról. (2020. január)

A belső értékek fontossága

Ha a belső értékeinkért szeretjük egymást, akkor szerintem nyugodtan visszaléphetünk a burkinihez.

Schobert Norbi az ATV-n próbálta védeni azokat a korábbi mondatait, amikben a gyerekszülés után súlyfelesleggel rendelkező nőket tette felelősség a válásokért.  (2020. január)

Norbi, a feminista

Nálam feministább amúgy a világon nincs. Imádom a feleségemet, az anyámat, a nőket, a kövér nőket, de a kövérséget gyűlölöm. Támadom a kövérséget.

Schobert Norbi a Blikk Talknak reagált a támadásokra azután, amiket a gyereket szülve túlsúlyt felszedő nők kapcsán mondott. (2020. január)

A meggazdagodás titka

Ha körülötted minél több gazdag ember kezd élni, az egy óriási esély arra, hogy te magad is gazdag legyél. Egyszerűen azért, mert ha minél több szegény ember vesz körül, az egész környezet szegény, akkor sokkal kisebb az az esély, ahonnan pénzt tudunk keresni. Vegyünk egy példát: mondjuk ablakot pucolunk. Ha körülöttünk sok gazdag ember van, akkor sok helyre hívnak ablakot pucolni, drágábban tudok ott ablakot pucolni és értelemszerűen egy idő után, ha van eszem és hitem és tervem, akkor már én szervezem az ablakpucolást. Egy idő után rengeteg pénzed lesz és így lesz eggyel több gazdag ember.

 

Schobert Norbi arra gondolt, Facebook Live-ozik a követőinek egyet arról, hogyan lehet meggazdagodni. (2019. november)

A liberális gyereknevelés és a szexmaffia

A gyereknevelésben nem hiszek a liberális felfogásban. A szülőnek igenis mindenbe bele kell szólnia. Bele kell szólnia, hogy mit eszik, mit iszik, hányszor, mit sportol, mennyit tanul, hova megy, kivel megy, meddig megy. Mindenbe bele kell szólni, mert az, aki engedi a gyerekét liberális felfogásban élni, vagy ilyen iskolába küldi, az egészen biztos, hogy a kábítószer- és a szexmaffia áldozatává fogja tenni a gyereket és abból már nem fogja tudni visszahozni.

Schobert Norbi a gyereknevelési elveiről mesélt az RTL Klub Fókusz című műsorában. (2019. november)

A temetéses szelfi, ami nem szelfi

Valahol úgy éreztem, megosztom az emberekkel, akik nem jöttek el, hogy búcsúzom egy barátomtól. Ránéztem a telefonomra, és azt mondtam: oldalról – ott álltunk megrendülve – nyomunk magunkról egy fotót, és ezt én majd kirakom, hogy lássátok, elköszöntünk egy barátomtól. Na, ennyi. Nekem ez nem szelfi.

Schobert Norbi magyarázkodása, miután felháborodást keltett, hogy Benke László temetéséről egy szelfit posztolt. (2019. június)

A gyerek motiválása

Hányan mondják szülők a gyereknek, ha hoz történelemből egy karót, hogy fiam, te hülye vagy. A gyereket ezzel nem frusztráljuk, hanem tény, hogy hülye. Aztán elkezd tanulni és ötös lesz, ha érdekli. Ha el van hízva és szembesítjük azzal, hogy dagadt, akkor egy idő után fog ezen változtatni. Ha a valósággal nem szembesítjük a gyereket és ráhagyunk mindent, akkor mi lesz? Dagadt lesz és történelemből egyes lesz.

Schobert Norbi a Mokkában beszélt arról, hogyan érdemes a gyereket sportolásra és tanulásra motiválni.

A gyerek szerelmi élete atyai szigor mellett

Természetesen megengedem neki, hogy találkozzon korabeli srácokkal, sőt még el is viszem a randira. Ilyenkor lecsekkolom a fiút, bemutatkozom, és elmagyarázom, hogy én vagyok az az ember, akitől nagyon kell félni. Lara pedig igyekszik menteni a helyzetet. Ha viszont észreveszem egy fiún, hogy nem a kislányomat kedveli, hanem úgy tekint rá, mint egy elért eredményre, villámgyorsan leépítem. Azért annyira nem vagyok rémes: van olyan srác, akit el tudok fogadni.

Schobert Norbi a Bestnek mesélt arról, hogy ő szokta elvinni a lányát randizni. (2017. március)

Norbi, a vegyész

Két képlet és milyen hasonló. Érdekes, hogy patkánykísérletben a szacharóz addiktívabb. C17H21NO4, ez a kokain vegyjele. C12H22O11, ez pedig a répacukoré. Érdekes, nem? Patkánykísérletekben a cukor az egyedek 80%-a esetében addiktív volt, míg a kokain csak 20% esetében. Elgondolkodtató.

Schobert Norbi vegyészkedni próbált a Facebookon, nem túl nagy sikerrel. (2017. február)

Az otthoni konfliktuskezelés titka

Ha adok neki enni, meg egy korty italt, akkor megnyugszik. Szó nélkül, csendben felállok, kiveszek valami kaját a hűtőből, kitöltök egy pohár finom pezsgőt… Egész nap dolgozik, rohan, gyerekekkel foglalkozik, nem iszik, nem eszik; ilyenkor nagyon robbanékony.

Schobert Norbi a Micsoda nők! című tévéműsorban mesélt arról, hogyan kezeli a konfliktusait a feleségével, Rubint Rékával. (2016. november)

Vitaminnal a rák ellen

Röhej. Aki a C vitamin miatt nekem jön, az nekiment Szentgyörgyi Albertnek is, mert erről is írt. A kemó drága, a vitamin olcsó. Nem üzlet. Itt a baj.

Schobert Norbi szerint a C-vitamin hatékonyabb a rák ellen, mint a kemoterápia, és felháborodik, amikor ezen mások felháborodnak. (2016. szeptember)

Idézetek Schobert Norbitól

Norbi és Réka az Életünk története című műsorban (Fotó: RTL Magyarország)

Ózd és a tenger

Bulgáriát nem szerettem meg. Olyan, mintha Ózdon lenne tenger.

Schobert Norbi nem lopta be magát az ózdiak és Majka szívébe, amikor a nyaralásáról mesélt a Life.hu riporterének. (2016. szeptember)

A pufi dzsekis, bundáskenyér-illatú nők

Engem sokkal jobban zavar a túlsúlytól eltekintve, a mosatlan haj, a pufi dzseki meg a kitaposott farmer alja, a rossz cipő, a túlsütött bundáskenyér-illat a nő körül, és a rossz, ápolatlan körmök. Úgyhogy azt mondom, hogy igenis gyönyörű szép lehet egy nő, amikor jó az illat, szép a haj, szép a fog, szép a kéz, szép a köröm, van benne egy pozitív szexus, kisugárzás. Az igényesség nem túlsúly kérdése. Nagyon sok csinos nőt ismertem 75 kilóval, akit én férfiként is vonzónak tartok. Logikus, hogy 110-120 kilóval már nehéz megvalósítani a kisugárzó vonzóságot. Ha Réka felszedne 5-10 kilót, én lennék a legboldogabb, hiszen az a feszes, izmos, kimunkált test, amivel ő rendelkezik, az megtelne gömbölydedséggel.

Schobert Norbi az Aktívban magyarázta, mi tudja zavarni a nőkben, érdekesen ellentmondva egy évekkel későbbi kijelentésének, amiben már a túlsúlyos nőket kritizálta. (2016. február)

A plus size modell meg micsoda?

Itthon és a világban elindultak a plus size szépségversenyek. A cél az, hogy elfogadtassák a nőkkel, az obesitas, 30-40-50 kiló testzsír felesleg is szép, vonzó, sőt egészséges is lehet. Nyugodtan ehetünk sült krumplit Fantával, nápolyit vattacukorral, az objektív szépség és egészség nem szenved károkat. Edzeni sem kell! Több kérdés van bennem: Igazuk van? Esetleg bohócot csinálnak a testileg és lelkileg sérült nőkből? A magamutogatás és a többség igazolja századunk legsúlyosabb életmódbetegségét?

Schobert Norbi a Facebook-oldalán kérdőjelezte meg a plus size modellek létjogosultságát. (2014. június)

A spermagyilkos mobiltelefonok

Életmentő közlemény! Már sokszor kértem Barátainkat, üzletfeleinket, hogy NE HÍVJANAK MOBILON se engem, se Rékát! Mindenki lehordott nagyképűnek, sőt javallták legyen két telefonom. Nem! A mobil az egy mikrohullám technológia. Nadrágzsebben hordva megöli a spermákat, hererákot okoz. Öltönyben sem tuti a szívednek. Ne tartsd az ágy mellett!

Schobert Norbi kilenc éve még rettegett a mobiltelefonoktól. (2012. április)

A Sziget és a 16 éves lányok szüzessége

Idejönnek a 16 éves lányok, beütik a nyelvpiercinget, itt elvesztik a szüzességüket, odaadják legalább harminc embernek, kipróbálják a marihuánát, a hasist, az alkoholt, és úgy szexelnek, hogy négy napig nem fürdenek. Ez az én prekoncepcióm.

Schobert Norbi arról, mit gondolt a Szigetről, mielőtt először kilátogatott volna a fesztiválra. (2007. augusztus)

Ha más vizekre eveznél, de sztárokra vágysz, ajánljuk az interjúinkat: