nlc.hu
TV-sztárok

Vitray Tamás születésnapi interjú

Vitray Tamás: „Sajnos mellőlem sokan végleg elmentek”

Nem magányos, de vágyik a társaságra.

90. születésnapját ünnepli Vitray Tamás, aki egy évvel ezelőtt döntött úgy, hogy visszavonul a nyilvánosságtól. A jeles alkalom miatt azonban kivételt tett és interjút adott, amelyben elárulta, hogy telnek a mindennapjai. Arra is rákérdeztek, hogy nem magányos-e, amire szomorú választ adott.

Vitray Tamás

Fotó: Nagy Zoltán

„Amúgy sem vagyok nagy társasági ember. Inkább szemlélődő, mintsem beszédes. (…)Háromszor nősültem, minden esetben más családba kerültem, de a tanítványaim, vagy akikkel együtt dolgoztam, mindig jelentkeztek ünnepek vagy születésnap alkalmával. Kevésbé vidám téma, de sajnos mellőlem sokan végleg elmentek. A barátaim, tenisz vagy kártyapartnerem, akikkel koncertre jártam, elmentek.  Olyan kollégáim is voltak, akik az én szárnyaim alatt nőttek föl – nem is egy – de már nincsenek velünk. Ez keserves egy kicsit, és persze ezt a fájdalmat nem egész évben hordozza az ember, ám ilyenkor és nagy ünnepeken mégis eszembe jutnak” – mondta a Borsnak adott interjúban Vitray.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top