Utazás

Egy csontvázzal utazta körül a világot

Repülővel, autóval és gyalog. Nem volt mindig kényelmes.

Egy csontvázzal utazta körbe a világotMeglehetősen morbid útitársat választott magának  világkörüli útjára Susan Weese. Az 57 éves asszony ugyanis egy Sam nevű, műanyag csontváz társaságában utazta körül a földet. Az út stílszerűen tavaly november 1-jén kezdődött.

A csontvázzal – “aki” egyébként nőnemű – a legtöbb gond a repülőutakon volt, hiszen méretes és igen feltűnő darab. Előfordult, hogy azt is megvizsgálták, nincs-e benne valódi emberi csont. Amikor pedig autóval utaztak, nem egyszer a frászt hozták a mellettük elhaladó járművek utasaira. Susan olyankor is magával vitte a 19 kilós csontvázat, ha valahová gyalog ment. A New York-i Brooklyn-hídon például a karjában cipelte át.

Az asszony minden meglátogatott nevezetesség előtt lefotózta a csontvázat, és a képeket a blogjában tette közzé. Bár az ötleten sokan megrökönyödtek, azt mondja, a barátai végig támogatták a projektet, és rengeteg csontvázas ajándékot is kapott.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top