Utazás

Csomagolás okosan – 13 alapdarab nyaraláshoz

A nyaralás előtti pakolás kérdését nem lehet elégszer elővenni, hiszen minden évben újra belefutunk a "jaj, hol a kedvenc stólám", "már csak 10 percem van összepakolni" és a "nem lehet becsukni a bőröndöt" problémákba. Most a Premier Outlet ajánl neked egy komplett nyaralós kapszulakollekciót. A jó hír az, hogy minden más ruhadarab nyugodtan kimaradhat a bőröndből.
Csomagolás okosan – 13 alapdarab nyaraláshoz

Az alábbi listával minden helyzetben felkészült, és ami még fontosabb (!!!), csinos leszel. A kollekció alapvetően vízparti nyaraláshoz lett igazítva, de könnyen alakítható fesztiválozós vagy városnézős szabihoz is.

A tippek mellett azt is megtalálod, hogy a Premier Outlet melyik üzletében tudod beszerezni, ha valamelyik hiányzik. De siess, mert most akár több mint 70%-os kedvezménnyel vásárolhatsz az outlet közel 90 üzletében és abban is biztos lehetsz, hogy igazi márkás termékeket kapsz a pénzedért!

  1. 2 db bikini: ezt nem kell túlmagyaráznunk, elég annyi, hogy a Calzedonia-Intimissimi-Tezenis outletben most minden elképzelésednél olcsóbban kapsz bikinit.
  2. 2 db, a bikinikhez passzoló strandruha vagy könnyű nyári ruha: segítségükkel nem leszel alulöltözött a vízparti étteremben, buliban sem. Nézz be az Undercolors of Benetton outletbe a tökéletes darabért!
  3. 1 short: városnézéshez, kiránduláshoz tökéletes. A budmilban kapsz színes nyári darabokat.
  4. 3 póló, ami passzol a shorthoz: lehet köztük egy elegánsabb is, ha beülnél egy fancy kávézóba. Utóbbit a Guess-ben tudod beszerezni.
  5. 1 könnyű koktélruha: jó szolgálatot tesz, ha a hotel valami különleges programot szervez. A Mango outlet elképesztő választékkal vár most.
  6. Egy elegánsabb szandál: strandruhához és koktélruhához is tökéletes. A Salamander outletbe érdemes benézni.
  7. Tornacipő: ha hűvösebb az idő, vagy sokat kell gyalogolni. Az adidas és a Nike a megoldás.
  8. 1 kardigán. Egyedi darabokkal vár a Paris Women.
  9. 1 vízálló dzseki: vitorlázáshoz, esős időhöz. A Helly Hansenben kaphatsz jó áron.
  10. 1 nagyobb “túlélőtáska”: városnézéshez szükséges, de estélyi táskának is megteszi. A Bags & More-ban várnak az egyszerre csinos és praktikus darabok.
  11. 1 strandtáska. A Matties Bags a tökéletes lelőhely.
  12. 1 flip-flop papucs, a Heavy Toolsban most ez is hihetetlenül olcsó!
  13. 1 hosszú nadrág, ami megy a pólókhoz: a Ladies by Griff most színes nyári darabokat tárazott be.

+1 Ha nincs mibe pakolni, kezdd a nyári shoppingtúrát a Samsonite outletben, ahol tágas, mégis pehelysúlyú bőröndök várnak!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top