Utazás

Hévíz, a pihenés forrása

Töltődj fel, ahogyan csak egy Danubius szállodában lehet!
Hévíz, a pihenés forrása

Tudtad, hogy a Hévízi-tó Európa legnagyobb természetes termáltava? Tudtad, hogy bármely évszakban kiváló fürdőzési élményt nyújt? A hidegebb hónapokban magas vízhőmérsékletének köszönhetően bátran belemerülhetünk a tóba, és a gőzölgő vízből figyelhetjük a hóesést. Míg nyáron, a víz felszínén nyíló indiai, vörös tündérrózsák mesés látványa teszi különlegessé a fürdőzést.

A gyógyvizes helyeknek speciális mikroklímájuk van: a levegőben található negatív iontúlsúly stresszoldó, pihentető hatású, elősegíti a tökéletes kikapcsolódást.Ennek szellemében várjuk vendégeinket két szállodánkban is: a Danubius Health Spa Resort Hévíz hotelben, mely wellnesspihenésre és konferenciák megrendezésére egyaránt kiváló, valamint a Danubius Health Spa Resort Aquában, amely családközpontúságával nyújt egyedi szolgáltatásokat.

Hévíz, a pihenés forrása

Tradíció és szakértelem

A Danubius Health Spa Resort Hévíz már csaknem négy évtizede a hévízi természeti kincsek szakértője! A tótól mindössze 5 percre fekvő szállodában a vizes élményeké, a zavartalan feltöltődésé és az egészségé a főszerep. A vendégek kedvükre válogathatnak számtalan wellness- és szépségkezelés között! Úszómedence, élményfürdő víz alatti zenével, esténként fényjátékkal, kényeztető masszázsok, nyitott termálmedence napozóterasszal, jacuzzi, gőzfürdő, sókamra, szauna várja azokat, akik igazi Danubius-pihenésre vágynak. Az egyedülálló hévízi gyógykezelések – a tó gyógyvízével és iszapjával – szintén nagyon népszerűek vendégeink körében.

Korlátlan pihenés, all inclusive vakáció

A Danubius Health Spa Resort Aqua a családosok kedvence, a Danubius Bubbles Club közkedvelt szolgáltatásaival. Mivel mi jól tudjuk, hogy a szülők akkor képesek igazán lazítani, ha a gyerekek is jól érzik magukat, ezért a Danubius szállodák egy részét Bubbles Club sárkányok minősítik. Itt kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az egészen piciktől a felnőttekig, minden korosztálynak valódi élményt nyújtson a családi nyaralás. Játékosan tálalt gyerekmenü, tematikus családi- és gyermekprogramok színesítik egész évben a kínálatot. Gyermek fürdővilág, játszószoba, vidám animációs programok várnak felfedezésre. A jókedv garantált! 

Hévíz, a pihenés forrása

A hidegben előbújó napsugarak felidézik a melegebb napokat és eszünkbe juttatják, hogy itt az ideje elkezdeni tervezni a családi nyaralást, a páros hosszú hétvégéket is! Csempéssz nyarat a mai napba, és gondolj a feltöltődésre – használd ki kedvezményes előfoglalási akciónkat! Várunk szállodáinkban országszerte!

További információ a Danubius Hotels honlapján.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top