Utazás

Ingyen beutazhatod a világot, ha elviselsz egy idegent

Különleges akciót hirdetett egy utazásszervező cég: két embert ingyen elvisz egy öt kontinenst érintő utazásra. De nem ismerhetik egymást.

Az utazás szerelmesei általában minden lehetőséget megragadnak arra, hogy új helyeket, tájakat ismerjenek meg. Egy utazásszervező cég ezt a hozzáállást gondolta tovább, amikor meghirdetett egy ingyenes utazási lehetőséget. A szerencsés nyertes beutazhatja a világot, de van egy feltétel: egy vadidegennel együtt kell utaznia.

A többnapos túrákat szervező TourRadar két olyan embert keres, akik egyáltalán nem ismerik egymást, de hajlandók közösen átélni életük legnagyobb utazását.

A két idegen öt kontinensen vehet részt öt túrán. Élményeikről a közösségi médiában számolnak be, de egy profi videós stáb is dokumentálja majd a kalandot. A teljes költséget természetesen a cég állja, az utazás értéke nagyjából 22 ezer dollár (6,2 millió forint) fejenként.

Amellett hogy a kiválasztottak nem ismerik egymást, azt sem tudni előre, hová fognak utazni. A TourRadar csak annyit árult el, hogy 50-60 napig tart az utazás.

Jelentkezni itt lehet egy kétperces bemutatkozó videóval március 24-ig, az életre szóló élmény pedig májusban kezdődik.

(MSN Lifestyle)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top