nlc.hu
Utazás

Kenyérpirítóval dobtak meg egy motorost

Kenyérpirító találta el a felüljárón hajtó motorost Debrecenben – akár 3 évet is kaphat, aki megdobta

Egyszerűen a fején landolt a háztartási kisgép.
kenyérpirító

Kidobott kenyérpirító talált egy motorost szombaton késő este Debrecenben – számolt be az RTL Híradó. Egy négysávos felüljáróra hajtott fel a mögötte ülő barátnőjével, amikor feltehetően az egyik emeleti lakásból kidobott kisgép a bukósisakjának csapódott.

A motoros azt mondta, a rutinjának köszönhető, hogy nem történt komoly baleset. “Ahogy megláttam, hogy közeledik felém az a tárgy, egyből elkezdtem fékezni és megpróbáltam kikerülni. A kikerülés sajnos nem sikerült, mert túl közel volt, így eltalált” – mesélte.

A kenyérpirító először a motor elejének csapódott, onnan koppant a bukósisakján. Abban a pillanatban fel sem fogta, hogy mi történt. Akkor látta csak a párjával, hogy milyen kéretlen meglepetést vágtak hozzájuk, amikor visszasétáltak körbenézni. “Eleinte elég ideges voltam, de szerencsére nem történt sérülés. Így elengedtem a dolgot, de lehet, hogy fogok tenni egy rendőrségi feljelentést” – nyilatkozta.

A felüljáró két oldalán amúgy kertes-, és társasházak húzódnak. Mint az RTL Híradó riportjából kiderül, a környékbeliek szerint sokan nehezen viselik, hogy hőségben, nyitott ablak mellett még a saját hangjukat sem hallják az autók zajától. 

Mindenesetre közlekedési bűncselekménynek számít egy ilyen eset, amely 3 év börtönnel is büntethető.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Olvass vidámabb motorossztorikat is az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top