nlc.hu
Utazás

Műanyag dekorációnak hitte az élő krokodilt

Műanyag dekorációnak hitte az élő krokodilt, súlyos árat fizetett a tévedéséért

Bemászott a krokodilhoz egy szelfire, mert azt hitte, csak egy műanyag utánzat van a vízben.
Krokodil

Egy fülöp-szigeteki férfi súlyosan megsérült egy kalandparkban, miután bemászott egy élő krokodilhoz, amelyről azt hitte, hogy csak egy élethű műanyag figura.

Nehemias Chipada november 10-én látogatott el a Cagayan de Oro városában található Amaya View parkba. A 68 éves férfi a születésnapját ünnepelte a családjával, és jó ötletnek gondolta, hogy az általa ártalmatlan dekorációnak hitt krokodillal fotózkodjon.

Lemászott az állathoz egy szelfire, és még rá is csapott a hüllő fejére. A férfinek eszébe sem jutott, hogy a 3,6 méter hosszú lény akár egy élő krokodil is lehet, amíg a veszélyes hüllő bele nem harapott a bal kezébe.

A szörnyű balesetről készült videón látszik, hogy a férfi kétségbeesetten kiabálva próbálja kihúzni a karját a krokodil szájából, eközben az állat beljebb akarja vonszolni a medencébe a férfit.

Végül valahogy sikerült kiszabadulni a krokodil szorításából, ami kisebb csoda, mert a ragadozó akár le is szakíthatta volna a karját.

A park ápolója elsősegélyben részesítette a férfit, majd mentők vitték kórházba, ahol több műtéten esett át. Eltörött a csontja, nyolc sebet ejtett a krokodil a karján és a combján, amelyeket össze kellett varrni, és még az állat egyik foga is húsában maradt.

Nehemias lánya azzal vádolta a parkot, hogy nem voltak kihelyezve megfelelő figyelmeztetések a krokodilnál, azért mászott be a területre az apja. A park visszautasította a gondatlanság vádját, hiszen több jelzés mutatta, hogy tilos a területre bemenni, és a túravezetők is többször elmondták ezt. Végül abban állapodtak meg, hogy a park fizeti a férfi kezelését.

(Oddity Central)

(Kiemelt kép: Unsplash/Dušan veverkolog)

Ezek is igaziak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top