nlc.hu
Utazás

Egy otthofelejtett slusszkulcs életet mentett

Életet mentett azzal, hogy visszafordult a slusszkulcsáért

A slusszkulcsunk otthon felejtésére általában kellemetlen közjátékként emlékezünk, azonban ez a kicsit bosszantó helyzet ezúttal életet mentett Pest megyében.
Életet mentett azzal, hogy visszafordult a slusszkulcsáért

Csütörtök este egy Pest megyei férfi elindult az otthonából, majd a parkolóba érve kapott a fejéhez, hogy otthon felejtette a slusszkulcsát. Visszaérve a lakásába a földön fekve találta 45 éves feleségét, akitől alig pár perccel korábban még jó hangulatban búcsúzott el. A férj megrémült, és azonnal hívta a mentőket. A mentésirányító segítségével megvizsgálta a nejét, és kiderült: az asszony nem lélegzik. A telefonon kapott instrukciók segítségével gyorsan megkezdte az újraélesztést – derült ki az Országos Mentőszolgálat Facebook posztjából.

A mentők aztán perceken belül a helyszínre értek, és emelt szinten folytatták a mentést. Később egy újabb mentőegység is csatlakozott a mentéshez, és az időben elkezdett mentésnek köszönhetően sikerült stabilizálni a beteg állapotát, akit aztán kórházba szállítottak. Ha a férfi aznap este nem felejti otthon a slusszkulcsát, a történet valószínűleg sokkal szomorúbb véget ért volna. A slusszkulcs azonban nem mindig hoz szerencsét

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top