nlc.hu
Utazás

Otthon felejtett kisfiú

Vakációra indult egy olasz család, otthon felejtették a hétéves gyereküket

Mindketten azt hitték, a gyerek a másikuk kocsijában van, és útnak indultak.

Múlt hétvégén egy, a negyvenes éveiben járó házaspár nyaralni indult, de valami fontos dolgot otthon felejtettek – írja az olasz napilapra, a Corriere della Serára hivatkozva a 444.hu. A fontos dolog nem az útlevél volt, hanem a pár 7 éves gyereke.

Akárcsak a Reszkessetek, betörők!-ben, itt is a túllogisztikázás volt a probléma: az apa lakókocsival indult útnak, az anya pedig autóval, és persze mindketten azt hitték, hogy a gyerek a másikukkal van.

Sajnos nem volt, az utcán sirdogált. Végül egy rendőr hívta fel az anyát, aki elsőre azt gondolta, valami gonosz tréfát űznek vele. Ezután az anya és az apa is visszafordult Bologna felé, hogy felvegyék a gyereket, írja a lap.

A szomszédok észrevették, hogy egyedül álldogál az utcán és zokog. Amikor rájöttek, mi történhetett, értesítették a hatóságokat. A szülők aztán elmagyarázták a félreértést. Azt mondták, a fiuk dührohamot kapott, és nem akart a lakókocsiban utazni, toporzékolt is kicsit, hogy inkább az anyjával akar menni. Végül mindketten azt hitték, a gyerek a másikuk kocsijában van, és útnak indultak.

Reszkessetek, betörők

Reszkessetek, betörők! – részlet (Fotó: 20TH CENTURY FOX / Photo12 via AFP)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top