Utazás
Szponzorált tartalom

Farmer kabát – elengedhetetlen egy nőnek a nyaraláshoz

A nyár nem csak a kánikulát hozta magával, hanem a szabadságok és nagy nyaralások időszakát is. Sok hölgynek viszont teljesen érthetően kész szenvedés kiválasztani a megfelelő ruhákat hozzá. Ezért akár egy hétig is csak válogathatják a szettjeiket, amíg végül megbánják, hogy pont azt a felsőt vitték, amit annyira nem is szeretnek. Ha igazán jót akarunk magunknak, akkor alapnak egy farmer kabátot veszünk, és ahhoz igazítjuk ruhánk minden darabját. Miért és hogyan?

Miért pont a farmer kabát?
A farmer anyaga jól lélegzik mégis erős anyag. Ezért pont kiváló nyári turistáskodásra, sőt még kirándulni is. Mivel nyáron azért nincs olyan nagy meleg, de lehetnek lehűlések, ezért remek kabátként funkcionál este, vagy esős időben. Ha ehhez a kabáthoz igazítjuk a kapszula ruhatárunkat, garantáltan stílusosak leszünk és persze: végre kiválaszthatjuk, milyen ruhákat vigyünk. Na de mi is az a kapszula ruhatár? A kapszula ruhatár egy olyan, egymáshoz passzoló ruhák és kiegészítők „csomagja”, amelyek valóban minden tekintetben kombinálhatóak egymáshoz. Pont ez a varázsa. Ráadásul csak pár ruhadarabból kell, hogy álljon, viszont azok úgy kell passzoljanak, hogy akármit is veszünk fel belőlük mindegyik jól fog mutatni egymáshoz. Minden kapszula ruhatárat egy alapdarabból építünk fel. Esetünkben a farmer kabát jó kiindulás lehet. Ha olyan ruhákat kombinálunk, ami illik hozzá és még egymással is jók, akkor nyert ügyünk van.

Farmer kabát – elengedhetetlen egy nőnek a nyaraláshoz

Milyen fazonokat válasszunk?
A farmer dzseki női verzióiból igazán széles választék áll rendelkezésre. A karcsúsított igazán dögös, viszont a retro divat miatt most az oversize, és a hosszított farmer kabát is remek lehet. Ha nyaralni szeretnénk menni vele, akkor a nyári kánikulához a legjobb, ha egy rövid, karcsúsított fazont nézünk. Ezek estére is tökéletesek, továbbá rövidségük és karcsúsított szabásuknak köszönhetően egészen nyárias megjelenést biztosítanak. Érdemes megemlíteni a farmer anyagát is ilyenkor, merthogy többféle vastagságú létezik. Farmer kabát esetén ne a legvékonyabbat vegyük, hiszen egy kabátról van egyébként is szó. A farmer vastagsága legyen egy erős közepes, nem fogjuk megbánni, és így akár egész évben is hordhatjuk enyhe időkben.

Mivel kombináljuk a farmer dzsekinket?
A farmer dzseki azért olyan jó nyárra, mert valóban mindenféle nyári öltözékhez remekül áll. Felvehetjük miniruhával, nadrágokkal és még strandruhával is. A farmer dzseki ugyanis gyakorlatilag mindenhez jól mutat, ezért mindenképp érdemes magunkkal vinni bármilyen nyaraláshoz. Másik nagy előnye, hogy kis helyen is elfér, ezért biztos, hogy nem fogja túlterhelni a bőröndünket sem.

Milyen színű farmer dzsekit válasszunk?
Érdemes megvizsgálni az alap ruhatárunk, és ahhoz igazítani a színt. Viszont ha lehet javasolni ilyenkor, akkor a sötétkék, világoskék, illetve a fekete lehet a legjobb választás. Ezek garantáltan mindenféle ruha színéhez felvehetőek. A farmer kékje egyébként is általánosan elfogadott, hogy mindenféle szetthez passzol, ezért ebben az esetben érdemes a klasszikus színnél maradni.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top