nlc.hu
Utazás

Egy részeg férfi levizelt egy nőt a repülőn

Egy részeg férfi levizelt egy nőt a repülőn, de megúszta az esetet

Egy részeg férfi lepisilt egy nőt a nőt az amerikai járat business osztályán, és megúszta büntetlenül.

Az eset november 26-án történt az Air India AI-102-es járatának fedélzetén, amely helyi idő szerint délután 1 óra körül indult a New York-JFK repülőtérről.

Utasok a repülőgépen

A kép csak illusztráció. (Fotó: Unsplash)

Az Air India szerdán közölte, hogy kitiltott egy férfit, akit azzal vádoltak, hogy egy New York-Delhi járaton egy női utasra vizelt. A légitársaság közölte, hogy 30 napra kitiltotta a férfit a vizsgálat lezárultáig, és ha bűnösnek találják, további lépéseket tesznek a vádlottal szemben.

A férfi megúszta az esetet

A légitársaság azóta felállított egy belső bizottságot, hogy kivizsgálják, az Air India személyzete mulasztott-e. Közben India légügyi főigazgatósága is vizsgálatot indított az incidens ügyében. „Jelentést kérünk a légitársaságtól, és fellépünk azokkal szemben, akiket hanyagnak találunk” – állt a nyilatkozatukban.

A kivizsgálásra azért is van szükség, mert a hetvenes éveiben járó női utas hívta fel az Air India személyzetének figyelmét az esetre. Megdöbbentő módon a férfinak sikerült megúsznia a dolgot, miután a járat leszállt Delhiben, és a légitársaság csak azután indított vizsgálatot az incidens ügyében, hogy a nő levelet küldött N Chandrasekarannak, a Tata Group elnökének.

Nem olyan rég Magyarországon is meggyűlt a baj a részeg utasokkal. Novemberben történt az eset, hogy műszaki probléma miatt nem szállt fel egy gép Ferihegyen, a Kartago Tours szerint több agresszív utast is rendőri intézkedés segítségével kellett leszállítani a repülőről.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top