nlc.hu
Utazás

Pornó a vasútállomáson

Unalmas reklámok helyett pornót adtak le egy pályaudvar kivetítőjén Indiában

Voltak, akik felháborodtak, mások szórakoztatónak találták az incidenst.

A reggeli ingázás soha nem szórakoztató, kivéve, ha az indiai Biharban élsz. Az utasok sokkos állapotba kerültek, miután három percig pornót játszottak nekik a kivetítőn, amíg a vasútállomáson várakoztak.

A sajnálatos incidensről készült felvétel a Twitteren kering – természetesen erősen pixelezve.

Az India Today szerint a Patna Junction pályaudvar tévéképernyőjén a szokásos hirdetéseket kellett volna sugározni, ám egy kínos műszaki hiba miatt egy felnőttfilmet kezdtek játszani – egészen három teljes percig.

Míg egyes utasok nevettek, mások felháborodtak, és feljelentést tettek. A Dutta Communicationt, amely a reklámvetítésekért felel, a vasúttársaság most „feketelistára” helyezte – bár nem világos, hogy ők voltak-e a felelősek a szerencsétlenségért.

Most, hogy a videó elterjedt, néhány embernek megvan a saját elképzelése arról, hogy mi történt. Egyesek szerint a vasúti alkalmazottak néznek ilyen tartalmakat az állomás irányítójában, mások szerint nem véletlenül, sokkal inkább szándékosan került a felvétel a reklámok helyére.

Az egyik személy, aki úgy tűnik, támogatja a váratlan szexshow-t, a felnőttfilmes sztár, Kendra Lust, aki a Twitteren megosztott magáról egy képet „India” szóval és a #BiharRailwayStation hashtaggel. PR-húzása meghozta, amit várt, jó sokan bekövették a közösségi médiában.

(via)

vasútállomás

Fotó: Unsplash

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top