nlc.hu
Utazás

Azért zuhant le a repülőjével, hogy többen megnézzék a videóját

A nagyobb nézettségért zuhant le a kisrepülőgépével, 20 évet is kaphat

Az amerikai youtuber szándékosan zuhant le egy repülőgéppel, hogy több megtekintést kapjon a videója. Akár 20 év börtönt is kaphat.
A Youtuber, aki a nézettségért zuhant le.

A 444 szúrta ki Trevor Jacob, a 29 éves pilóta és ejtőernyős esetét. A férfi 2021 decemberében megosztott egy videót, amelyen az látható, ahogy kisrepülőgépével a mélybe zuhan. A videót 2,9 millióan nézték meg. A zuhanás novemberben történt, amikor Jacob kamerákkal szerelte fel a gépét, majd felszállt a Santa Barbara-i repülőtérről. A videóban egy szelfibotot és egy ejtőernyőt is használt.

A repülő a Los Padres Nemzeti Erdőben zuhant le 35 perccel a felszállás után, de Jacob még a becsapódás előtt kiugrott ejtőernyővel a gépből. Ezután Jacob felkereste a lezuhant repülőgép roncsait és levideózta. A Youtube-nézőknek feltűnt, hogy Jacob már azelőtt ejtőernyőt viselt, hogy bármi baja lett volna a repülőgépnek, és nem próbált meg biztonságosan leszállni.

Jacob jelentette a „balesetet” a Nemzeti Közlekedésbiztonsági Tanácsának, de azt mondta, nem tudja, hova zuhant le a repülőgép. Az ügyészség szerint azonban Jacob egy helikopterrel visszatért a roncsokhoz, amelyeket magával vitt és aztán megsemmisített. A youtuber bűnösnek vallotta magát a szövetségi nyomozás akadályozásában, amiért a katasztrófa helyszínén eltüntette a nyomokat. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top