nlc.hu
Utazás

Nyaralás a 80-as években

Imádjuk ezeket a képeket: Ilyen volt a 80-as években kempingezni

A te gyerekkorodat is színesebbé tették az utánozhatatlan hangulatú sátorozós, lakókocsis nyaralások? Akkor ezek a képek ismerősek lesznek!
Család kempingezik a 80-as években

A sátorozás és kempingezés még most is megosztó műfaj, hipermodern technológiai eszközök ide vagy oda. Van, aki imádja a vadregényességét, míg másoknak eszük ágában sincs hálózsákban vagy lakóautóban álomra hajtani a fejüket.

Ezeken a kiruccanásokon nemcsak a természethez, hanem egymáshoz is közelebb kerültek az emberek, hiszen összekötötte őket a kempingezős életérzés. Barátságok, szerelmek szövődtek a sátrak és lakókocsik tövében, hangosan nevető társaságok verődtek össze a kinyitható székek és asztalok mellett.

A kempingek közös fürdőszobájában nem volt ritka a sorban állás, főleg csúcsidőben, valahogy mégis túlélte az ember. A felnőttek termoszból vagy műanyag kempingszettekből itták a kávét és lavórban mosogattak, mégis imádták a vakációt! Már csak azért is, mert a szállodánál jóval kedvezőbb árú nomád pihenéssel célba vehettek olyan helyeket is, ahova máskülönben nem igen juthattak volna el.

Gyere, ugorjunk vissza a ’80-as évekbe egy virtuális kempingezésre!

Sátorozós, kempingezős életkép a 80-as évekből
Megnézem
Összes kép (10)

Nyitókép: Fortepan / Barna Ádám

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top