nlc.hu
Utazás

Repülőgépen felejtettek egy koporsót

Repülőgépen felejtettek egy koporsót

A (nem üres) koporsót véletlenül még egy kis körútra is elvitték : Dublinból Görögországba repült...
Repülő, reptér

Sürgős nemzetközi vizsgálatot indítottak Dublinban, miután egy férfi holttestét tartalmazó koporsó figyelmetlenségből a repülőgépen maradt, és elrepültek vele Görögországba. Az ír férfi, akinek a koporsójáról megfeledkeztek, Görögországban hunyt el, onnan szállították haza Írországba. Csakhogy elfelejtették levenni a gépről.

Az elhunyt családja a halottaskocsival várakoztak a repülőtérnél, de egy félreértés eredményeként a koporsót nem vették észre és távolították el a tervek szerint. Így az fennmaradt, és visszaindult Görögországba. A férfi hozzátartozói ennek következtében kénytelenek voltak hazamenni, és átszervezni a temetést.

A Dublini repülőtér földi kiszolgálója, a Swissport nyilvánosan is bocsánatot kért az elhunyt családjától. „Őszinte bocsánatunkat szeretnénk kifejezni a családnak, amiért ezt kellett tapasztalniuk egy egyébként is nehéz helyzetben. Mindent megtettünk annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban megoldjuk a problémát” – olvasható a nyilatkozatukban. A cég emellett közölte, hogy belső nyomozást indítottak, hogy „tanulhassunk a hibáinkból”. 

A hírek szerint a férfi maradványait másnap egy másik légitársaság hazaszállította, de a temetést már nem tarthatták meg a tervezett időpontban.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top