nlc.hu
Utazás

Levette a pasija pólóját és felrakta a bőröndre

Levetette a pasijával a pólót és felrakatta bőröndvédőnek egy nő

Jen maga dicsekedett el a dologgal TikTokon.
bőrönd

Egy fiatal, Jen nevű nő hideget-meleget kapott a közösségi médiában, miután megosztotta, hogyan kényszerítette a barátját, hogy megváljon a pólójától a repülőtéren, hogy megvédje az ő új, 74 ezer forintos BEIS Travel bőröndjét.

A nő és a barátja Mexikóból tartottak haza Kaliforniába, amikor az eset történt. Jen eredetileg fedélzeti poggyászként akarta szállítani a táskát, amikor egy reptéri dolgozó közölte vele, hogy fel kell adnia bőröndjét, mert az túl nagy a fej feletti tárolóhoz.

A nő némi gondolkodás után arra kérte a barátját, hogy váljon meg a pólójától, hogy azt a bőröndre huzhassák védőnek, így biztosítva, hogy az nem karcolódik meg.

Egy azóta már törölt TikTok-videóban azt írta: „Amikor kénytelen vagy feladni az új BEIS kézipoggyászodat, és úgy döntesz, hogy a barátod vehet egy új pólót”.

Míg egyes felhasználók dicsérték a gyors gondolkodását, mások szerint a kapcsolata halálra van ítélve, mivel a bőröndöt a párja elé helyezte.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top