Utazás

A fürdőkomplexusra a debreceni fürdőkomplexum a megoldás (x)

A sírás kerülget, ha az azúrkéken csillogó medencékre gondolsz? A járvány keresztbe tett a jól megérdemelt szaunázásnak? Már kaparod a falat egy kis termálvízért? Ha mindez igaz rád, akkor neked bizony elvonási tünetekkel tarkított fürdőkomplexusod van! A jó hír az, hogy van rá gyógymód.

Valószínűleg sokkal kevesebb olyan embert találunk a világban, aki irtózik a fürdéstől, a víztől és mindentől, ami ezzel kapcsolatos, mint ahányan a valódi fürdőimádók vannak. Mondhatjuk, hogy Magyarország szerencsére nem áll rosszul termálvízzel, természetes tavakkal és pancsolási lehetőségekkel, így természetes, hogy sokaknak első számú szűrője az ilyen szolgáltatások elérése, ha utazásról van szó. Az egyre növekvő igényeket egyre több modern spa és wellnesshotel igyekszik kiszolgálni, nem elfelejtkezve el természetesen az olykor évszázados múltra visszatekintő klasszikus fürdőkről sem.

A fürdőkomplexusra a debreceni fürdőkomplexum a megoldás (x)

A világon a legtöbb hétköznapinak tűnő elfoglaltság azonban gyökeresen megváltozott a koronavírus-járvány hatására. Olyan dolgokról kellett lemondanunk, ami addig egészen természetesen volt része az életünknek. Lehet, hogy ez nem is tűnt olyan nehéznek, amíg az első rémület le nem csengett bennünk, aztán azonban jött a nyár. A meleg napok, amikor „elemi berögződés a hűs habok közé merülni, vörösre izzadni a szauna apró kabinjában, nézni, ahogy gyermekünk önfeledten csúszik le ezredszerre is a csúszdán, vagy egyszerűen csak kiáztatni fáradt testünket a jacuzzi simogató buborékjai között”.

Sokan még mindig nehezen veszik rá magukat, hogy életüket visszatolják a régi kerékvágásba, ami talán nem is lehetséges és nem is baj, hiszen fő az óvatosság. De a koronavírus valószínűleg hosszabb ideig marad velünk, mint először gondoltuk, így valamennyit talán visszaszedhetünk néhai jó szokásaink közül – a fürdőzés szeretete pedig mindenképp ilyen. Egy élményfürdő, benne úszómedence, hullámmedence, gyerekmedence, jacuzzi, óriás csúszda, sodrófolyósó, barlangfürdő, masszázs csobogó, termálvizes medencecsarnok, váltófürdő és rengeteg élmény: ideje visszanyerni mindezt, ha már az elvonási tünetek jobban kínoznak, mint a reuma.

A fürdőkomplexusra a debreceni fürdőkomplexum a megoldás (x)

Komplexusaink mindennapi életünk szerves részei, vagy gátlásainkat, vagy éppen ellenkezőleg: „legmélyebb vágyainkat fejezik ki”.

A jó hír azonban, hogy felismerésük már félsikernek számít. Így, ha a cikk olvasása közben néha megálltál, behunytad a szemed, hosszan elképzelted, milyen lenne megfogni a hideg fém korlátot és beleereszkedni a hűs – vagy épp forró – habokba, csak ülni és nem csinálni semmit, fájó tagjaidat áztatni a fémes illatú termálvízben, vagy a leghosszabb csúszdáról lecsúszva mindenkit beborítani a kifröccsenő vízzel, akkor nézz szembe a fürdőkomplexusoddal, és fordulj kezelőorvosodhoz vagy az Aquaticum Debrecen Termál & Welness Hotel és fürdőkomplexumhoz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top