nlc.hu
valentin2011
Páratlan játékok nem csak pároknak a Corvin Bevásárlóközpontban!(X)

Páratlan játékok nem csak pároknak a Corvin Bevásárlóközpontban!(X)

A február elején 100. napi születésnapját ünneplő Corvin a közelgő Valentin-nap alkalmából újabb meglepetésekkel kedveskedik a látogatóinak! A Budapest új belvárosa szívében fekvő bevásárlóközpont nap mint nap tesz azért, hogy vendégei szívébe egy kis örömet csempésszen, hogy minden napot ünneppé varázsoljon. E törekvés alól a Valentin-nap sem lehet kivétel, így ez alkalomból páratlan meglepetésekkel kedveskedik az ide látogató, ámde nem csak párban érkező vendégeinek.

A Corvin Bevásárlóközpont büszke arra, hogy a megnyitása óta a 8. kerület szerves részévé vált – a Corvin logója is az elköteleződést szimbolizálja -, és a jeles alkalomból, a 8-as szám bűvöletében, 8 próbára invitálja a vállalkozó kedvű fiatalokat, akik nem csupán arról tehetnek tanúbizonyságot, hogy mennyire odavannak párjukért, hanem arról is, hogy mennyire ismerik a másikat valójában!

Az értékes nyereményeken túl – amelyekről természetesen a Corvin gondoskodik – a párok egymás mélyebb megismerését is megnyerhetik, hiszen a közös játék felejthetetlen élményt garantál! Látogasson el Ön is a Corvin Bevásárlóközpontba 2011. február 11. és február 14. között, tegye próbára képességeit és engedje előtérbe játékos, gyermeki énjét a Corvin Valentin-napi 8-próbáján, és térjen haza páratlan kedvezményekkel – párban.   

Páratlan játékok nem csak pároknak a Corvin Bevásárlóközpontban!(X)

 

 

A Corvin Valentin-napi 8 próbájáról:

Minden elvégzett próbatételért egy aláírást, illetve egy kupont kap a játékos, ami 10% kedvezményre jogosít a 2. emeleten található étteremsarokban. Aki mind a 8 próbát végigcsinálja, a 8 aláírással ellátott gyűjtőfüzettel részt vesz egy sorsoláson, ahol egy wellness hétvégét nyerhet!
Egy nap maximum 4 próba teljesíthető, kivétel ez alól február 14-e, akkor mind a 8 próbát egy nap alatt lehet teljesíteni!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top