valentin 2012

Valentin-napon, veled, kettesben!

Le merem fogadni, hogy ha közeleg a február 14., azaz a Valentin-nap, sokunk kicsit kétségbeesik, vajon milyen romantikus programmal lep meg minket a párunk, egyáltalán tervez-e valamit...

Várakozunk, izgulunk, esetleg ajándékra vadászunk szívünk választottjának, és a nagy estén sajnos hideg zuhanyként érhet minket, ha párunk megfeledkezett a szerelmesek napjáról. Mivel mindannyian emberek vagyunk, s követünk el hibákat, így számolnunk kell ezzel a lehetőséggel is, tudnunk kell megbocsátani, és egyébként is, a szerelem mindent felülír!

Akár egy jó előre eltervezett programként, akár spontán ötletből adódóan egy közös mozizás igazán megállja a helyét Bálint napján. Az, hogy milyen film illik a jeles eseményhez, szinte mindenki számára egyértelmű, egy igazi romantikus darabbal illik „ünnepelni”! Adott itt egy lány és egy fiú, őrülten szerelmesek, azonban egy váratlan tragédia közbeszól, egy baleset következményeként az ifjú feleség kómába esik, azonban miután felébred, egyetlen emlékképe sincs korábbi életéről, így őrülten szerelmes párjáról sem. A fiúnak újra el kell nyernie a lány szívét…

Valentin-napon, Veled, kettesben!

A nagy sikerű Szerelmünk lapjaiból megismert elragadó Rachel McAdams és a sármőr Channing Tatum (A bűn hálójában, Step Up, A sas) főszereplésével készült Fogadom című romantikus drámát február 9-től vetítik a hazai mozik. Hajrá, szerelmesek, itt a tökéletes Valentin-napi program!

További információk!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top