nlc.hu
Horoszkóp
Heti angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek

Varázslat várhat a csillagjegyekre – Heti angyalhoroszkóp 2024. szeptember 17-23.

Varázslat hívogathat, de legyünk óvatosak, mielőtt elszakadnánk a realitásoktól.

Az angyalok szerint ködös helyzetek, feszültség, de varázslat is várható a napokban. Mit javasol az angyalhoroszkóp a csillagjegyeknek?

Kos

Az angyalok azt üzenik, hogy a napokban olyan húrok is megpendülhetnek a lelkedben, melyeket egyébként elnyom a mindennapos rohanás és a feladatlisták. Hallgass intuíciód szavára!

Bika

Az angyalok azt üzenik, hogy szépérzékedet most csúcsra járathatod, legyen szó festésről, zenéről, táncról vagy bármiféle művészetről vagy kézművességről. A sűrű hétköznapokban is találhatsz egy-egy órát, melyet ezeknek szentelsz.

Ikrek

Az angyalok azt üzenik, hogy valószínűleg nem véletlen, ami történik veled. Ha nem is látod teljes mélységében az okokat, nézd meg, hogy a történések merre vezetnek. Lehet, hogy kihívások felé, de ezekben lehetőségek is rejlenek.

Rák

Az angyalok azt üzenik, hogy kövesd a szerencsés egybeeséseket, hátha valami jó felé irányítanak. Vedd elő művészeti vénádat, pendítsd meg szépérzéked húrjait, ezek a megterhelő hétköznapokban is felüdíthetnek.

Oroszlán

Az angyalok azt üzenik, hogy adj időt és teret gyógyító beszélgetéseknek. Ezekkel hidat építhetsz mások felé, ami persze nem kevés figyelmet igényel tőled, de biztosan megkönnyíti a megbocsájtást.

Szűz

Az angyalok azt üzenik, hogy akkor is számíthatsz egy kis csodára, ha egyébként csak a tényeknek és szigorú számításoknak hiszel. Sok szinten és területen érinthetnek meg az angyalok, akár egy kis szépség vagy jóság formájában.

Fehér ruhás lány színes angyalszárnyakkal

Fotó: Getty Images

Mérleg

Az angyalok azt üzenik, hogy a múzsa homlokon csókolhat és kreativitásod kihúzhat a bajból. Ha beleveted magad az általad kedvelt művészeti ágba, az segít majd átvészelni a következő napok feszültségét.

Skorpió

Az angyalok azt üzenik, hogy szépérzékedet a mindennapi dolgaidban is kamatoztathatod, szánj erre időt az elkövetkező napokban. Ez arra is jó lesz, hogy az érzelmeidben fokozódó feszültséget elcsitítsd.

Nyilas

Az angyalok azt üzenik, hogy váratlan szövetségesekre is szert tehetsz, csak járj nyitott szemmel és szívvel. Lehet, hogy kicsit lassítanod is érdemes, nehogy elszaladj a lehetőség mellett.

Bak

Az angyalok azt üzenik, hogy érdemes lenne a napokban erősíteni empátiádat és nemcsak hideg észérvekre hallgatni. Kezdeményezz vagy fogadj több beszélgetést, mint egyébként szoktál, akár merülj is el bennük.

Vízöntő

Az angyalok azt üzenik, hogy lehet, hogy ami véletlennek tűnik, annak csak a mély okait nem látjuk. Engedd, hogy egy kis varázslat érkezzen napjaidba. Ha nincsenek túl nagy elvárásaid, a kis csodát is észreveszed.

Halak

Az angyalok azt üzenik, hogy varázslat érkezhet napjaidba, csak légy nyitott és maradj nyugodt. Akár a mindennapok rohanása közepette is megtörténhet veled valami különleges.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top