nlc.hu
Dekor

Kabát Peti idei karácsonya

Kabát Peti az ünnepi vásárlórohamról: “Nagyon kemény” – a Nyerő Páros játékmestere nem hagyta utolsó pillanatra az ajándékvásárlást

Karácsonyi menüről, családlátogatásról és faállításról is mesélt a Reggeliben Kabát Peti.

Kabát Peti nem hagyta utolsó pillanatra az ajándékvásárlást. “A múlt héten már megvettem minden ajándékot, elintéztem. Nem akartam a héten már bemenni, nagyon sokan vannak. Nagyon durva” – ecsetelte a Reggeli műsorvezetőinek.

Kabát Peti

Kabát Petiéknél halászlé és bejgli mindenképpen kerül az ünnepi asztalra – Fotó: Sajtóklub

Elmondása szerint családi körben lesz náluk a karácsony. “Nagyon sokan szoktunk lenni, ennek nagyon örülök. Meg egy kicsit tudunk egymásra figyelni, enni, inni, beszélgetni. Úgy, hogy nem kell rohanni, ez a legjobb az egész karácsonyban. (…) A fiamat 25-én hozom el, velünk lesz. 24-én otthon van a családdal. Szenteste szerintem átmegyünk anyuékhoz, odajönnek a tesómék, és utána meg megyünk haza onnan” – mesélte Kabát Peti, aki leszögezte: ő nem főz. “Szüleim, Adri (Kabát Peti párja – szerk.), tesóm főznek. Én nem főzök, én rendelek, berendelek” – jegyezte meg viccesen. 

A fenyőfát már december 23-án feldíszítik. “Otthon Adrival egy kis, élő fenyőnk van, nem akartunk nagyot. Anyuéknál és a tesóméknál nagy fa van” – tette hozzá.

Így készültek a sztárok a karácsonyra:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top