Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

SkyLand Trambulin és Élménypark

A sportos kikapcsolódás helyszíne. Budakalászon nyitotta meg kapuit Magyarország legnagyobb trambulin- és élményparkja a Skyland, amely rengeteg izgalmas játékkal várja az aktív kikapcsolódásra vágyó családokat.

Adventi játékunkon megnyerheted a SkyLand ajándékát!

Ugye neked sem ismeretlen az a probléma, hogy hova vidd a gyerekeidet, főleg, ha a család minden tagját szeretnéd aktív kikapcsolódásra bírni. Itt megtalálható egyben minden olyan tevékenység, ami a kicsiknek biztonságos, a nagyobbak pedig biztosan leteszik a telefont és még megunni sem fogják fél óra után. 

A Skyland Trambulin és Élménypark 3800 m2-en nyújt remek kikapcsolódást gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak és baráti társaságoknak egyaránt. A Négyemeletes fellegvárban a kisebbek közel 13 féle játékot próbálhatnak ki, a 73 trambulint számláló Nagy trambulinozón pedig minden korosztály a fellegekben érezheti magát. Az Interaktív falnál speciális kihívásokkal nézhetnek szembe trambulinozás közben a sportolni vágyók, de a labdajátékok szerelmesei is megtalálják a nekik való játékot a Korsárlabda részen, a Kidobós játéktéren vagy a Kosárcsata ketrecben.

Felnőttek és gyerekek nagy örömére egy Gladiátor pálya is helyet kapott az ügyességi térben, és mindenki nagy kedvence, az úgynevezett Airbag, ahol trambulinról hatalmas felfújt paplanba lehet érkezni. Aki komolyabb edzésre vágyik, az is megtalálja a neki megfelelő közeget! A Performance Arénában profi szintű kvalifikált trambulinok várják a sportolni vágyókat.

Ha nem a testmozgás, csupán a kikapcsolódás a cél, akkor csocsó, biliárd, négyszemélyes léghoki és számos további játéklehetőség kínál remek programot. Egyedülálló módon a trambulinok mellett kialakításra került egy elektromos kisautó pálya is az apró sofőröknek.

A legkisebbekre is gondoltunk. A napokban megnyitott Miniland területén négyéves korig van játéklehetőség legfiatalabb vendégeink részére.

A Skyland Trambulin és Élménypark által felajánlott VOUCHER -el a nyertesek másodmagukkal egy felejthetetlen programot tölthetnek a trambulinparkban. A VOUCHER érvényes a kiállítástól számított 3 hónapig.

 

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top