Advent nyereményjáték
Szponzorált tartalom

Frank lakókocsi formájú fa madárodú a Bonamitól

Adventi játékunkon megnyerheted a Bonami ajándékát!

Adventi nyereményünk: Frank lakókocsi formájú fa madárodú – Rex London

Méretek: 23 x 20 x 12 cm (hossz x magasság x szélesség)
Súly: 534 g
Anyag: fém, fa
Ápolás: tisztítás nedves törlőruhával

 

Házi aromaterápia: Fedezd fel az illatok hatását!

Az illatok nagy hatással vannak ránk, hiszen egy megfelelően kiválasztott aroma jobb teljesítményt és jó hangulatot idéz elő, valamint alvásunkra is pozitív hatást gyakorol. A Bonami.hu oldalán kiválasztott illatgyertyákkal, aromadiffúzorokkal és illóolajokkal kellemes légkört teremthetsz otthonodban. Találd meg nálunk az előszobába, a konyhába, a nappaliba és más helyiségekbe illő tökéletes aromát, hogy a szobából harmonikus hangulatban figyelhesd a madarakat az etetőben, aminek igazán otthonos hangulata van.

TIPP: Ha nagyobb beruházáson töröd a fejed, most érdemes vásárolni a Bonami.hu oldalán! A webáruház a karácsonyi cashback akció keretén belül idén is minden egyes elköltött Ft-ot hűségpont formájában visszaad a vásárlóinak. További információk itt: Karácsonyi Bónuszok

A tökéletes első benyomás

A bejárati ajtón belépve rögtön érződik a lakás illata, ezért az előszobai illatosító kiválasztása nagyon fontos. Gondoskodik a megfelelő légkörről és hazaérkezéskor barátságosan fogad. Nemcsak a lakásról, de az ott lakókról is sokat elárul. Az ideális illat azonban nem mindig a legdrágább. Az előszobában nem ajánlatos a gyertyák használata, hiszen a lángokat állandó ellenőrzés alatt kell tartani. Egy aromadiffúzor azonban tökéletes választásnak bizonyul. Próbáld ki először a levendula, citrom és szegfűszeg illatokat, amelyek serkentő hatással rendelkeznek!

Jó hangulat a nappaliban

Itt tetszésed szerint választhatod ki az illatokat. A gyertyák és aromadiffúzorok egyaránt ideálisak a nappaliba. A Bahoma London márka gyertyáit és illatosítóit az elegancia és a minőségi illatok kedvelőinek ajánljuk. A gyertyák mellett a stílusos lámpásokat is érdemes kipróbálni, hiszen még eredetibbé teszik a helyiség légkörét.

Fedezd fel saját magadon az egyes illatok hatásait! Az illatgyertyák és aromadiffúzorok – az érzékekre való hatásaikon kívül – különleges légkört idéznek elő a belső térben.

Ha egy kellemes illatú diffúzort helyezel el az előszobában, minden vendég örömmel lépj majd be lakásod bejárati ajtaján. A nappaliban pedig már néhány illatgyertyával is lenyűgöző hatást érhetsz el. Megjelenésük és lángjuk megnyugtat, illatuk pedig ellenállhatatlan aromával tölti meg a szoba levegőjét.

 

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top