nlc.hu
Advent nyereményjáték

ANNAYAKE advent nyeremény

ANNAYAKE Ultratime bőrápoló (x)

A szépségápolás keleti megközelítése az idő elmúlásának elfogadásán alapul. Pontosan ezt az alapelvet képviseli az ANNAYAKE, egy ma már Magyarországon is elérhető, japán gyökerekkel rendelkező bőrápolási márka.
Adventi játékunkon megnyerheted az ANNAYAKE bőrápolási termékét!

Az márka célja, hogy megtanítsa a nőknek, hogy az idő inkább a szövetségesük, mint ellenségük. Az ANNAYAKE az idő múlásának megfelelően ápolja a bőrt, anélkül, hogy harcolna a bőröregedés természetes ciklusainak bekövetkezésével.

Annayake Ultratime bőrápoló vonal

Annayake Ultratime bőrápoló vonal

Bőrünk nap mint nap szenved olyan káros tényezőktől, mint például a stressz, vagy akár a viszontagságos időjárás, melyek felgyorsítják a bőr öregedését, ezért fontos, hogy kellő figyelmet fordítsunk arcbőrünk megfelelő kezelésére. Az ANNAYAKE arra törekszik, hogy testreszabott kezelésben részesítse a bőrt, figyelembe véve annak egyedi igényeit, típusát és az adott életszakaszt.

A márka öregedésgátló családja egyedülállóan közelíti meg a bőrfiatalítást: helyrehozza a bőrt az idő okozta károktól, ugyanakkor megtanítja az arcbőrt arra, hogy önmagát gyógyítsa. Az ANNAYAKE Ultratime bőrápoló vonal tökéletesen megfelel azoknak a nőknek, akik az öregedés első jeleivel szembesülnek, mert hatékonyan akadályozza meg a múló idő jeleinek megjelenését és állandóvá válását.

ANNAYAKE Ultratime

ANNAYAKE

Az új Ultratime Radiance Revealing Day&Night egy komplett arcápolási kezelést nyújt. Különleges csomagolásában egyszerre található meg a nappali, valamint az éjszakai arckrém. A nappali kezelés egységesíti és szemmel láthatóan ragyogóbbá teszi arcbőrt, az éjszakai krém pedig elősegíti a bőr regenerálódását az éjszaka folyamán. A végeredmény: egyenletes és ragyogó, fiatalos arcbőr.

Játssz velünk adventi játékunkon az értékes nyereményekért!

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top